.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Brlrlrl
    Guest

Депилиращ крем

Не мога да разбера само при мен ли е така,но всеки път когато опитам да си махна с депилиращ крем космите на триъгълника просто нищо не става.Попринцип ги махам с електрическа самобръсначка и всеки път когато пробвам космите ми не са къси,нанасям крема,чакам около 5мин и като го махна-НИЩО!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно не е много добър щом нещо не става пробвай някой друг

Сигурна ли си, че 5 минтуи са достатъчни? Прочети в инструкциите колко време да изчакаш. Купи си по-качествен крем. И бъди внимателна с тази зона, защото тези кремове могат да причинят алергии и кожни дразнения.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Никога не съм ползвала такива кремове. 20 лв крака и тригълник и ръце при козметичката и поне месец нямам притеснения.

При мен също нищо не работеше, а пък и не ми е комфортно да ходя на козметик, което допълнително усложнява нещата... Аз пробвах депилатора на AVON за бикини линия (и не само ) и е съвсем различен от всичко на пазара. Маха ги бързо и почти напълно, пък и цената е приемлива. Пробвай го, много е добър.

Аз пробвах няколко пъти различни марки и мисля, че наистина има значение колко време се седи. За козметика съм съгласна, че е по-добре, ако се пречупи веднъж стеснението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си