- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за мъжете с обеци
Дайте си мнението по въпроса![]()
Приятеля ми има и мн добре си му седи) не мисля, че е женствено :P
P.S. май имаше такава тема (ако не се лъжа)![]()
мнз аз явно имам проблем мн се дразна на мом4ета обици вс или ми прили4ат на меки китки или на цигани не сум виждала мом4е на което обицата да ми хареса как седи
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
Зависи къде е...Първоначално написано от Uinks
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Според мен е мнооого гейско![]()
Ми то зависи къде ще е. Попринцип ме кефи, особено на езика направоооо![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Такам,харесваш момчета с обеци по ушенцата,но не всеки му отива.Зависи от това,какъв е стилът ти на обличане и въобще дали начина ти на живот и средата в която си поставен,позволява носенето на подобни накити.![]()
П.С-Според мен автора се интресува дали харесвате обеци на ушите за момчета.В по-мащабен план,щеше да каже-пиърсинг и тогава да се уточнява кой,къде харесва или не.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми и аз такаПървоначално написано от lips of an angel
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На някои им отива, а при други просто е смешно.Радвам се като видя готино момче с обица![]()
Зависи от човека.Имам приятели с обеци на езика,ушите,устата ... не ми правят особенно впечатление тези неща.
Оо зависи къде е,колко са,какви са обиците...пфф
напоследък не мисля за мъже с обеци![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моят мъж има и му седи много добре. Като я видях за пръв път ми беше меко казано странно, но после ми хареса. По принцип много зависи от това какво лице има мом4ето и каква е обицата
![]()
Робинята на Quench
Не ми харесват мъжете/момчетата с обици..
Ако е за ушите- ми не ми харесва, но не ми изглежда гейско, ако е с малка халка, ама ако е с някоя висяща или голяма обеца, вече е смешно и гейско. И ми изглежда гадно, ако е флеш. Много са ми противни флешовете. Нямам идея защо.
А на други места ми харесва на веждата(и аз бих си сложила на веждата, ако не знаех, че може да ме боли
) и на езика. Ама най вече на веждата
![]()
Не харесвам момчета/мъже,които имат обеци.Не разбирам какъв е смисълът да си "дупчиш" тялото.Дори не знам аз защо имам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
миии прнципно неми харесвааа....особено ако са от онея камъчета![]()
dam a i + tova na nqkoi mom4eta aistina mn im otiva i sa mn sladki no li4no az ne moga da si predstavq gajeto mi s obica prosto za6toto stilat mu ne e takavПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
ако е малка обеца на ухото ми харесва,ама ако по4не да се прекалява е мн гадно.в даскало ми има мом4ета с доста обеци на лицетои е просто отвтратително..поне за мен
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
moq priqtel ima obici i na dvete u6i. i mu sedqt mn dobre. spored men tova da sedi dibre zavisi ot mn ne6ta. ot samite obici, ot formata na glavata i u6ite, ot stila na obli4ane i t.n. mislq 4e tova obica na lqvoto uho hi4 ne e geisko i tova mislene otdavna e otjivelica.
На мен лично ми харесва момче да има обица.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...