Моля за помощ!-Прочетете го добре за да разберете!
Здравейте!Имам един много голям проблем.Лятото бях прочел една статия за едно момче ето я:
Проблемът е, че от 1 месец непрестанно си мисля за рак, смъртта на някой от моите близки и какво ще правя тогава. За болестти и си внушавам някои от симптомите. Направо.. ужас. Не го искам но то отива в главата ми :@ Немога да спя, да мисля трезво в училище и направо незнам. Tova e momche na 14 godini i me e strah da ne sum kato nego zashtoto i az sum mislel tezi neshta sus smurtta raka bolestite,no ne 1 mesec a za 10 min nqkude i tova go mislq v produljenie na 8 meseca dali sum kato nego ne znam kakvo da pravq mnogo vi molq za pomosht mnoogo mi e nujda pomoshta vi ! momche na 14 godini!!!!!!!
Na maika vi putkata tova sum azzz az poblukuvah tova no si zagubih parolata po-tochno zabravih ,no ste pulni pomiari i mi mahnete temata shtot nikoi ne otgovarq i ne me razbirat kolkoto i puti da spodelqm v drugi forumi pak ne me razbirat basi oligofrenite ne znam strah me e da ne sum kato nego we glupaci ne che gi mislq tezi neshta tupi li ste kvi ste bahti izrodite olelelelelel
Sh vi eba maikata putki maini sh vi prusna ot ebane murhsiiiiiiiiii maikata vi da eba da sh vi purdq v ushite nai-tupiq forum sait li ko e shiani putki spermi qj te slonsko laino oligofreni pedali grozni tupi mamichkata vi sh eba