Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
Крайно тъп и безмислен 'съвет'. Да не мислиш че хората не искат да излизат навън и да се запознават с момичета? Ако зависеше от мен щях да ги познавам всичките... Та аз всеки ден излизам но нямам абсолютно никакъв контакт с женски същества. Дори разговор. Ако не си градил социални кръгове още от малък (12г.) си крайно преебан, аз бях преебан да уча и в мъжка гимназия, нямах и едно момиче в класа и съм в ужасна ситуация. Твоят съвет е толкова полезен за нас, колкото полезен ще съм аз да отида при някой просяк на улицата и да му кажа: "просто изкарвай пари брат, купи си къща и няма да си на улицата, тъп ли си виж колко е лесно защо не си го направил?"
Напълно съм съгласен с теб! И аз учих в училище където бяхме само момчета е поне имахме едно момиче в нашия клас в останалите нямаше и толкова! От малък явно ми куцат социалните контакти по-лошото е, че с времето нещата не се променят особенно, искаме да го променим, а нямаме достатъчно доверие на хора, които не познаваме и за това не знаем как!