Хайде с риск да троля и аз ,но без такова намерение смятам ,че ако приемем ,че някой от така наречените "кретени" възприеме част от думичките тука и отиде на бар , смятате ли ,че ще има смелостта да заговори едно момиче НЕ , повече от ясно е ,че всеки е уникален ,но човек ,който е в този форум явно има защо да е тук имам предвид за тия дето искат съвети по-принцип за свалки и тн.т . Истината е ,че те очакват да им се случат нещата от първия път и тогава от много престараване почти всички се провалят ,другите ги е шубе и тн.т . Истината е ,че като тръгнеш да се 'задяваш" с момиче не трябва да го мислиш толкова много ,като не стане с първата ще има още много първи т.де успешни и неуспешни . В крайна сметка в любовта играят много фактори и не винаги парите са определящия фактор ,така че освен да бъдеш себе си друго по-точно няма . Или си и в главата и предвиждаш всеки неин ход или просто тя не е за теб , тва с френдзонването и после променянето на мнението й с т.нар "самоусъвършенстване" го забравете просто това е чиста тъпотия един път ,като си показал слабост пред момичето връщане назад няма ,а и дори да тръгнете , много скоро ще разберете ,че не си подхождате просто . Истинита е ,че с опита идва всичко ,а това за съветите бих казал ,че в този форум много се хабим да поучаваме ,но всъщност "Историята ни учи, че не се учим от уроците на историята" и в крайна сметка от всичко дадено ,като съвети има много малко полезно ,което да се извлече ,но все пак има . За тия дето са несполучливи в любовта бих казал "надеждата умира последна " .
Честит осми март на нежния пол все пак съм "пич" в добрия смисъл .