.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    По мое време съветите ми дадени тук,не бяха особено ефективни.
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    Здравейте.Извинявайте ,че тук пускам темата,но това е най-четения раздел.Въпроса е към дамите.Според вас нисък ли 180 ръст за момче?
    хехехехе, и ти си тръгнал да даваш съвети, сякаш не си същия кретен като останалите съветници тук

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехехе, и ти си тръгнал да даваш съвети, сякаш не си същия кретен като останалите съветници тук
    Понеже хората не се развиват...За 2-3 години се променят много неща.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    За 2-3 години се променят много неща.
    ъхъ, сигурно е пораснал и вече не се притеснява дали ще изглежда нисък до момиче, за тва тръгва да дава съвети

Нищо не съм чел стигнал съм до тези изводи сам..Съгласен съм,че същността на всеки един е различен,НО все пак имаме доста допирни точки/иначе нямаше да има приятели,познати и т.н./.Просто казвам,че е важно да осъзнаят какви са положителните им качества,да не се притесняват на наблегнат върху тях и като цяло да ги демонстрират.Имах много комплекси,притеснявах се да изкажа мнение но се промених.Бях на дъното на хранителната верига и бях пълна нула с жените.Нито една не ми вързваше и аз го приемах навътре.Беше ми трудно и просто исках да помогна на колегите,за да си блъскат главата една идея по-малко.Видях,че има поне 50 теми от подобен характер,исках да споделя опита си,ако има нещо полезно от него за някой,да го вземе.Сам е много трудно да намериш пътя!Знаеш че трябва да се промениш,обаче не знаеш откъде да започнеш.Няма кой да те надъха,няма кой да ти даде насоки.Стреляш на сляпо.Ако дори един човек мотивирам или му помогна по някакъв начин,то аз ще бъда напълно одухотворен.
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ДОТА не си ти институцията която определя кой е кретен и кой не.Излез от вас и си намери момиче.Пораснал съм на знания и съм добил известен опит в живота.В момента мога да имам доста момичета,малко ме вълнува кой ме мисли за кретен и кой не.И все пак щом твърдиш че съм такъв,дай доказателство което не е от 3 години!?Или ти съдиш по себе си предпочиташ да живееш в миналото,не се развиваш?Като не смяташ темата ми за полезна и не можеш да кажеш нещо по-умно,тогава по-добре млъкни.Ако не ме разбереш и продължаваш да бълваш глупости,то вашите не са те научили да уважаваш труда на хората.А щом не уважаваш труда на хората,ти няма да си кретен,ти ще си глупак тежка категория.
    Последно редактирано от NeverBack : 03-07-2016 на 23:29
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Хайде с риск да троля и аз ,но без такова намерение смятам ,че ако приемем ,че някой от така наречените "кретени" възприеме част от думичките тука и отиде на бар , смятате ли ,че ще има смелостта да заговори едно момиче НЕ , повече от ясно е ,че всеки е уникален ,но човек ,който е в този форум явно има защо да е тук имам предвид за тия дето искат съвети по-принцип за свалки и тн.т . Истината е ,че те очакват да им се случат нещата от първия път и тогава от много престараване почти всички се провалят ,другите ги е шубе и тн.т . Истината е ,че като тръгнеш да се 'задяваш" с момиче не трябва да го мислиш толкова много ,като не стане с първата ще има още много първи т.де успешни и неуспешни . В крайна сметка в любовта играят много фактори и не винаги парите са определящия фактор ,така че освен да бъдеш себе си друго по-точно няма . Или си и в главата и предвиждаш всеки неин ход или просто тя не е за теб , тва с френдзонването и после променянето на мнението й с т.нар "самоусъвършенстване" го забравете просто това е чиста тъпотия един път ,като си показал слабост пред момичето връщане назад няма ,а и дори да тръгнете , много скоро ще разберете ,че не си подхождате просто . Истинита е ,че с опита идва всичко ,а това за съветите бих казал ,че в този форум много се хабим да поучаваме ,но всъщност "Историята ни учи, че не се учим от уроците на историята" и в крайна сметка от всичко дадено ,като съвети има много малко полезно ,което да се извлече ,но все пак има . За тия дето са несполучливи в любовта бих казал "надеждата умира последна " .
    Честит осми март на нежния пол все пак съм "пич" в добрия смисъл .
    Колега мисля че подчертах,че не трябва да ги е страх от отхвърляне.Както каза опита учи,100 пъти ще те отрежат на 101-я ще ти вържат.Важно е да си вземеш поука и да преодолееш страха си.Съгласен съм до някъде с мнението ти.Какво имаш против самоусъвършенстването.Все и знае,че едно момиче отреже ли те или ако те вкара в приятелската зона край..Излизане от приятелската зона няма!Имах предвид ,че щом те отрежат ти трябва да се промениш и да си вземеш поука за следващата.Не се променяш за същата,а за следващата.Развиваш се!Ти щом учиш 2+2 колко е развиваш ли тези твои знания или седиш с тях цял живот? Ако си необразован,наркоман,пияни ца и комарджия пак трябва да си себе си така ли?Защо да не промениш това"себе си" в едно по-добро?Не казвам,че всички трябва да сме еднакви,а че трябва да има някакви допустими стойности.
    Edit:Извинявайте за двойния пост.
    Последно редактирано от NeverBack : 03-07-2016 на 22:43
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си