Здравейте!Не съм влизал в този сайт от 2-3 години,пораснах,вече не съм тийн.Тук съм за да дам няколко съвета на момчетата,които си задават въпроса:Как да сваля момичето,което харесвам?По мое време съветите ми дадени тук,не бяха особено ефективни.
1.Не слушайте хора,който използват изтъркани фрази от сорта на "бъдете себе си".Ако не сте смели,ако не се харесвате и ако ви е страх от отхвърляне трябва ли да бъдете себе си ?Правилния съвет е самоусъвършенствайте се непрекъснато!
2.Бъдете директни,не мънкайте,не лъжете.Един мъж не може да си позволи тези неща.Ясно кажете какво искате,рискувайте в противен случай няма да сте нищо повече от приятелКА.А приятелката не получава целувки,искате ли да бъдете такива?
2.1 Изградете си самочувствие,ако нямате такова!Замислете се върху положителните страни от характера Ви и наблегнете върху тях.Старайте се да ги развивате!
2.2 Представете си преди среща как успявате с момичето.Доказано е ,че мозъка не прави разлика между фантазия и реалност...Повярвайте си и отидете с настроението да спечелите момичето.
3.Погледнах горе една тема,която е маркирана като важна и озаглавена е "как да се харесаме на момиче"??Сериозно!?Не трябва да се стараете да се харесате на който и да било..Ако мадамата не ви хареса,то тя губи и НЕ заслужава вниманието Ви!
4.Работете над говора си ,стойката,походката,езика на тялото.Трябва да говорите уверено,очите ви да искрят.Гледайте момичето винаги в очите!
5.Външния вид има значение,затова поддържайте сe.Ако имате криви/жълти зъби,пъпки,мазна коса,наднормено тегло и т.н то отстранете проблема възможно най-скоро.Ползвайте качествена козметика,правете си маски на лицето.Който казва,че външния вид няма значение е филмар!Кодирано е на жената да търси хубав мъж за да има и красиви деца..Поддържайте добра хигиена!
6.Не бива да ви е страх от отхвърляне,дори ви съветвам да заговорите няколко момичета на улицата.
Когато Ви отрежат мислите в главата трябва да са следните:Има още 3 милиарда жени на Земята,ясно е че тази не заслужава вниманието ми.
7.Не бъдете под чехъл!Когато нещо не Ви харесва,то изкажете мнение.Защитавайте тезата си!
8.Бъдете остроумни,жените обичат да пускат тестове.Пример:А сега идваш да си говорим като Иванка я няма?Правилния отговор е: Исках да се измъкна,но ме държа заложник.
9.Помнете,че няма универсална формула с която да свалите всяка една девойка.С всяка една жена се постъпва индивидуално.Жените са същества за ,които не е толкова от значение какво им говорите , а каква емоция им доставяте и как ги карате да се чувстват.
10.Бъдете непредвидими,старайте се да поддържате искрата.Дръжте се с момичето срещу вас,както то заслужи..Бъдете и мили и груби.Бъдете и селянин и джентълмен с изтънчено поведение.
11.Сведете чатовете във Фейсбук до минимум.Старайте се за максимално бързо да я водите на среща.До 2-3 ден трябва да сте я извели.
12.Използвайте чувството си за хумор и помнете,че на мъжете ни е в кръвта да привличаме жените.Вие не сте с нищо по-малко от останалите мъже по света.
13.На самата среща се опитайте да бъдете максимално спокойни.Много от вас си задават въпроса:Какво да и кажа?Какво да и говоря?Опитайте се да си представите,че сте излезнали с ваш близък приятел.За какво си говорите с него?Търсете физически контакт с момичето,след това я целунете.
14.Пригответе си 2-3 истории интересни/добре е да са смешни/ в случай на засечка.Репетирайте пред огледалото.При случай на засечка трябва да изглежда не нагласено.
15.Не се плашете от конкуренцията,тя трябва да Ви мотивира!
16.В дискотека не стойте на бара отпивайки уиски,не чакайте да отидат хора на дансинга,за да започнете вие да танцувате..НЕ се съобразявайте с никой.