.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    За една жена е еднакво отблъскващо да си само мил и само груб.Отблъскващо е като цяло да си предвидим и да си отворена книга за нея.Избират него,защото е по-уверен от теб и по-отворен към света.Смятам,че притежаваш не малък умствен капацитет,обаче трябва да се разчупиш.Това да си мил и интелигентен са си доста големи козове,когато научиш точно как да ги използваш!
    +++

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    От личен опит, приятелки съм имал само когато се държа по-малко по гаден начин, смисъл, когато не давам цялото си внимание, отрязвам момичето, когато не съм на кеф за разговор в даден момент и тнн.. Но човек съм и почна ли да ги третирам мило.. КРАЙ ! Избяга ! Момичета, това, че някой се държи мило с Вас, как го възприемате ? Като слабост ? Като недостатък ? Като ддз сякаш Ви е в кърпа вързан и на каишка ? Е па това е ! Всеки път като се държа като задник има жени в живота ми, а пък когато се държа мило хич пустиня
    "Задникът" е по-интересен от "свестният" и затова винаги избират него ! Освен това си мислят, че задникът е по-голям мъжкар и ще прави по-добър секс, докато "свестният" за тях е просто един путьо!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    "Задникът" е по-интересен от "свестният" и затова винаги избират него ! Освен това си мислят, че задникът е по-голям мъжкар и ще прави по-добър секс, докато "свестният" за тях е просто един путьо!
    То е така ти представяш ли си някой "мил" да те оправя ,то ако му пука на него за нея аз съм сигурен ,че както му е надървен ще спадне като балон за отрицателно време , хора природата си знае работата ,пък и тоя милия колкото е загорял толкова и въздухар .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си