- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Дилема
Преподавателите по този начин ви стимулират да се напънете. От тях не зависи нищо. Онзи ден един доцент ни го каза същото. Политиците в министерството не питат деценти по въпроси, а си правят квото решат, квото им наредят от вън.
Не смея казваш, аз пък казвам, че от теб инженер няма да стане. И това няма общо вероятно с твоето чудене за какво да ставаш аджеба такъв, като сигурно са зле платени? Това ще го оставя без отговор.
Ужас! Та това е цял проект... сигурно е много труден. И все пак да предположим някак, че на доцента му хлопат дъските. Какво е извинението за другите там 5-6-7 изпита?
И все пак не отговори на въпроса. Защо реши да ставаш инженер? От чисто любопитство питам.
Зъл, с какви пари ще си платиш? С на мама?
А щом дори ти минава през ума варианта за плащане в натура, то по-добре се насочи към други сфери, които и без това са по-успешни в България.
Изразът "чета между редовете" се използва в смисъл на "Схващам, долавям скрития смисъл". Или и преподавателите ти по БЕЛ в основното и средното са се заяждали с теб, или потвърждаваш, че е имало скрит смисъл в споменаването на плащането в натура.
Като цяло не ме засягаш, тук съм да се гъбаркам с хора като теб. Освен ако не си трол и не се гъбаркаш ти с мен в момента.
Не са сложни,но този,който ги води не е наред с главата.Днес бях в университета и говорих с един доцент по друг проект и го попитах за неговото мнение.Той каза същото,каквото е и мнението на колегите.
За да достигнеш до изпита трябва да направиш проект.За да направиш проекта ти трябва ръководство,обаче ръководство има само един екземпляр в библиотеката,няма в продажба.Записваш се в списък с чакащите и след около месец-два ти идва реда,но аз съм още далеч от този изпит.
То мога да скалъпя нещо,но важното е поне за мен да има смисъл от него и то да работи...иначе проекти,които звучат като https://www.youtube.com/watch?v=adScVKZZgOo от 1,45 до 2,13 минута от клипа мога да ти нацвъкам поне една дузина.
Дори да преглътна, че за МЕ говориш пълни глупости и си намираш извинения, пак ще те попитам какво се случва с останалите 7 изпита? И там ли преподавателите са "Не добре с главата"; "Има списъци с чакащи"; "Няма учебници" и ред други глупости? Не разбирам проблема, обясни ми моля те. Я ни разкажи за тоя проект по МЕ какво представлява, че да му оценим трудността.
Последно редактирано от draid : 03-31-2016 на 17:23
На крива ракета космосът й пречи общо взето.
Много е фантастично това с учебника.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
При МЕ е претендентът за приза "не е добре с главата".Аз лесно ще кажа,какво ще прочетете и разберете обаче.
Да се изложа ли още малко с "извинения"?!? Добре,че съм анонимен.
Такам проектът представлява изчисление и конструиране на тристъпален редуктор с изход на 90 градуса спрямо входа.
Изчислява се всичко,което се досещаш-корпуса-кутията,болтовете,които свързват двете половини,лагерите-броят им, на какво разстояние да са един от друг,дебелината на валовете,брой на зъбите,широчина,дебелина,ш пнки-брой,форма,дебелина,дължин ,шум,който ще генерира.Стига ли ти? Има и бонус-не можеш да използваш компютър и компютърни програми при изчисленията и изчертаването на чертежа,който задължително трябва да е 1:1 с реалния размер.
Още един папагал
Последно редактирано от LadyDi : 04-06-2016 на 11:42
И мислиш, е проекта ти по МЕ е труден? Отделно остават въпросите за останалите изпити и какъв е проблема с тях.
Седни си на д-то, почети повечко, пък междувременно гледай да минеш между капките. ТУ е особена пародия на ВУЗ, така е. Особено за пловдивския филиал имам доста впечатления. 'Ма само за себе си е кофти да не си се дипломирал. Гледай да ти се махне от главата по най-бързия/лесен начин.
Не си чел мненията ми.Прочети ги.
Моят ВУЗ не е ТУ и там между капките не се минава.Пловдивския си е пловдивският.Тук е София.
Ако ставаше по най-бързият начин ($) досега 3 дипломи(хартийки) за висше да имах.......ама не става........иначе
много искам да ми се махне от главата.
Ама ти и да вземеш някак накрая тая диплома, тя пак ще значи нищо повече от лист хартия в твоя случай. Много добре ти прочетох коментарите, а ти не ми обясни какво се случва с другите 7 изпита освен МЕ, където разбрахме, че имаш "извнение".