.
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Дилема

Threaded View

Мега фен Аватара на an7raks
    Успя да изкараш всички тук ненормални и/или заядливи спрямо теб... започваш да ми се струваш доста познат... откъде ли... най-вероятно от университета и льохманите, които не знаят защо са там.
    Едит: draid, не знам преди колко време си завършил и какво точно, но в момента в повечето специалности си е смешно нивото за 3-ка. Факт е, че за масата хора, влезли заради ниския бал или, щото им се живее още 4 години на гърба на мама и тати, завършването си е доста тегаво, но погледнато реално, се искат 2-3 дни учене преди изпит, за да го вземеш с над 4-ка, ако се интересуваш от нещата, които учиш. Мисълта ми е, че не е кой знае какво нивото, необходимо за "изкласяване".
    Впрочем, много се дразня, когато започнат преподавателите да ми говорят за "едно време" и как сега са снижили много критериите... Чудя се кога ще ми избият бушоните и ще насоля някой така, че после да влача някой изпит до края. Да не съм ги карал аз да свалят критериите, дори напротив - всеки здравомислещ иска критериите да са по-сурови, за да може накрая тази диплома да има някаква тежест...
    Последно редактирано от an7raks : 03-28-2016 на 11:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си