Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
Скъпи,darid,щом виждаш бъдещето били ми казал числата от тотото.
Не може да си сигурен какво ще се случи,щом като не го знаеш.Отделно не смееш да продължиш
след инжинер.Недоумяваш какво се опитвам да кажа в този момент,нали?
Искам да кажа,че ситуацията в нашата мила страница никак не е розово,зелено или синьо.
Не смея казваш, аз пък казвам, че от теб инженер няма да стане. И това няма общо вероятно с твоето чудене за какво да ставаш аджеба такъв, като сигурно са зле платени? Това ще го оставя без отговор.

Тук има един дребен детайл за който не споменавам,но го има.Проект.Този проект,както може би се досещаш
не е най-лесното нещо на света.Говорил съм с колеги от други специалности и мнението им се припокрива,а
именно,че доцентът,който проверява проектите не е с всичкия си,хлопат му яко дъските,но нека звучи като
извинение.
Ужас! Та това е цял проект... сигурно е много труден. И все пак да предположим някак, че на доцента му хлопат дъските. Какво е извинението за другите там 5-6-7 изпита?

Сам си задава въпрос,сам си отговоряш.....започваш да ми се струваш доста познат.....откъде ли...най-вероятно от университета като даскалите там.Между другото Здрасти,как съм?
Щом ме пренебрегваш,какво ли изобщо се обяснявам...............
И все пак не отговори на въпроса. Защо реши да ставаш инженер? От чисто любопитство питам.