.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: YouTube

YouTube

Здравейте,
    Направих си канал в youtube преди 5 дни и имам 9 абоната от които 8 са ми приятели. Дори и камера за 1000 лева си купих само за youtube и пари не искам. Обичам да правя клипове и искам повече хора да видят какво правя. Въпросът ми е дали клиповете са ми скучни или безинтересни и как може да привлеча вниманието на повече хора (българи)? Ето го и канала ми :

https://www.youtube.com/channel/UCEQ...wJ4XPDJH-GO6Tw

Мега фен
    Ти си тъп и скучен, няма как да правиш интересни клипове.

.
    Последно редактирано от DanyLachev : 03-07-2016 на 19:35

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Нз дали се виждаш, ама си разглезено тъпо богаташче на клиповете. Клиповете ти не са интересни. Не се опитвам да те обиждам или нещо. Ама само ти казвам. Ако го видят повече хора ще има много хейт.

.

Мега фен
    Прави те тъп и скучен, не е сарказъм.

.

Повече от фен
    Изгледах само последния ти клип, но нямам намерение да гледам повече. Опитай се да имаш някаква интересна тема. Не е нужно да е ежедневен влога. Прави клипове на 2/3 седмици, но да са качествени. Ако качваш безинтересни клипове всеки ден, няма да имаш много sub's.
    Последно редактирано от kuik : 03-07-2016 на 21:48

Добре мерси поне един смислен отговор

Повече от фен
    И аз съм решил да правя влогове, но камерата не ми е много добра. Кой знае... може и аз да се занимавам с влогърство скоро.

На мен пък ми допадаш, но според мен дейли влоговете не са много разпространени и харесвани в България, така че мога да ти препоръчам да правиш клипове по теми, които те засягат или са ти интересни, различни истории, ревюта на филми и подобни и гледанията и събскрайбърите ще дойдат от само себе си. Можеш и да помолиш някой друг влогър да те рекламира или да предложиш на някоя българска fb страница за влогъри да публикуват понякога линкове към твои клипове и така... Всеки влогър е започнал от дъното и лека полека се е изкачил по стълбичката. Късмет

Мерси много. И аз така мисля. Дори в началото идеята беше да говоря на една тема, но нещо се промени. Мерси и че не си като тези по нагоре

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ок

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    тъпо богаташче на клиповете.
    Какво ще рече "богаташче на клипове" ?

Направих клип на една тема само (не влог) надявам се да ви хареса защото повечето от вас ми казаха да направя клип по тема

Разгледах клиповете ти онзи ден, добри са, но наистина имай предвид, че на българина не му харесват дейли влогове. Едно на ръка, че трябва да отделяш прекалено много време всеки ден, друго, че материалът накрая не е качествен и се оказва често скучен. Имаш много добри попадения в клиповете, в които говориш по дадена тема, два дейли влога ми харесаха, признавам. Мисля, че ще е по-добре да се концентрираш върху говоренето по тема, отделяй повече време за сценарий, обработвай повече видеото, в смисъл, джъмпкът-а ти е наред, обаче мисля, че би се харесало, ако сложиш нещо различно, дали ще е графика, дали лого или текст - това си е твое решение, каналът е твой. Бих ти препоръчала също и да си сложиш някоя хубава профилна снимка, на която се виждаш по-добре, можеш и да си оправиш целият дизайн, има много приложения, чрез които можеш да скалъпиш нещичко. Иначе, хубаво е, продължавай все така, абонирах се, ще следя, интересно ми е как ще се развиваш занапред! Късмет!

Аха добре ще взема впредвид това което каза и да наистина ми трябват нова снимка и дизай/лого мерси

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си