.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    PaolaD.
    Guest

Exclamation Кога ще ми дойде?.

Здраввйте! Аз съм на 12 и темата може да не се хареса на повечето от Вас! Така темата е такава: Всички мои приятелки имат цикъл само аз не! Знам, че на тази възраст е рано, но аз имам бяло течение повече от година! В нета пише, че след бялото течение ще ти дойде цикъла. Също така имаше, че то е от 6 до 18 месеца и така. Аз съм с бяло течение от 17 месеца и половина. И не ми идва, но имам това чувство. Незнам какво да правя! Ако има някой, като мен да пише долу в коментарите за да знам, че не съм само аз така! Предполагам, че има!!!...Там така, ако може някой възможно най-скоро да ми отговори! Защото се тревожа за това бяло течение. Съвсем се обърках. Благодаря Ви предварително. Надявам се да разберете какъв е случая ми!!!... И съжелявам, ако някъде съм изпуснала запетая или някоя буква. Очаквам Вашите отговори с нетърпение. Моля без хейт. Чао !!!...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Утре сутрин...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PaolaD. Виж мнението
    Здраввйте! Аз съм на 12
    Яж повече пилета, за да се натъпчеш с хормони и да видиш колко бързо ще ти дойде..
    Но сериозно, няма за какво да бързаш. Всеки е различен, ще ти дойде когато му е времето.
    Ако станеш на 16-17 и още не ти е дошло, е тогава вече е проблем, така че няма защо да се притесняваш.

Супер фен
    ОО спокойно..има време до 16,ако не ти дойде...тогава се притеснявай.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ще ти дойде скоро все пак си на 12

Като толкова се притесняваш отиди на гинеколог да ти направят хормонални изследвания за да видиш дали всичко е наред.Лично на мен не ми се вижда да има нещо притеснително..при едни момичета цикълът идва на 12,при други на 14..Всичко зависи от това,колко развита си ти самата,от гена ти и т.н...Пък и защо бързаш?Мерак ти е една седмица в месеца "да тренираш коремни спазми" ?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си