.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Нормално е, и аз съм така ! Преди време и аз се бях обезпокоил, но питах лекар и ми каза, че при някои момчета се отделя повече от тая течнот и че е нормално !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Нормално е, и аз съм така ! Преди време и аз се бях обезпокоил, но питах лекар и ми каза, че при някои момчета се отделя повече от тая течнот и че е нормално !
    Ами тогава какво правиш, увиваш го в салфетка ли след като свършиш, докато спре да тече? Аз не мога да мастурбирам в банята, защото в момента, в който съм свършил с душа и почвам да се бърша с хавлията, виждам, че от пенисът ми още се отделя тая слуз. Да, изпикавам се, като всички, обаче и след това продължава да се отделя.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martimour Виж мнението
    Ами тогава какво правиш, увиваш го в салфетка ли след като свършиш, докато спре да тече? Аз не мога да мастурбирам в банята, защото в момента, в който съм свършил с душа и почвам да се бърша с хавлията, виждам, че от пенисът ми още се отделя тая слуз. Да, изпикавам се, като всички, обаче и след това продължава да се отделя.
    Изпикавам се, измивам се и ако още тече, си сменям гащите или слагам хавлията за пране, ако се налага !
    Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    Това е по-скоро извън нормата. Посъветвай се със специалист.
    Нищо не им пречи да отидат на лекар за всеки случай, но според мен в случая няма нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си