.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Не знам какво да направя :(

Здравейте !! Историята, е че харесвам едно момиче много от много време. Интересното, е че тя не ме познаваше по какъвто и да е било начин. Един ден реших да се престраша, защото не можех повече така и отидох до училището и с букет цветя. Просто я изкарах от час и и го подарих тя не знаеше какво се случва не знаеше кой съм, но се зарадва страшно много запознахме се и си говорихме 5 мин. След което ми обясни, че не може да приеме букета, защото е сложно момчето с което била нямало да се почуства добре и нямало да бъде добра идея изобщо да разбира. Както и да все пак го прие без да настоявам много, каза ми че ще ми пише после. Е да писа ми обясни ми, че няма никакъв начин да приключи това което е започнала с друг човек, благодари ми сигурно милион пъти докато си писахме и ми се извиняваше постоянно. Каза ми че си личи, че съм добро момче и ми каза,че може да разговаряме отново някой ден. Съжеляваше, че не е обърнала внимание на съобщенията ми които съм и изпращал . Имам познати в училището и просто ми казаха, че никога до сега не се я виждали толкова щастлива. Хора кажете ми какво да правя усещам как се измъчвам само ( не спирам да мисля за нея сутрин като се събудя си представям лицето и когато бях пред нея, а минаха само два дни от тогава и нещата с мен стават все и все по- зле помагайте

Просто излизай повече с приятели, забавлявай се, вместо да стоиш затворен вкъщи и да се самосъжаляваш, намери си хоби, за да не мислиш за момичето, не й пиши, не я търси, избягвай срещи с нея..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Вманиачил си се.

Супер фен
    Бъди по-настоятелен ,когато свършва училище примерно я издебни и я изпрати до спирката или до тях,и през това време може да си говорите.
    Последно редактирано от mincheto : 03-11-2016 на 08:05

Минке,пак се изсра на метеното!Момчето бъдещ психопат ли искаш да става,че му даваш твоите ТЪПОТИИ за пример?
    Изчакай известно време и виж как ще се развият нещата.Междувременно излизай с приятели,наблягай на спорт и оползотворявай цялата тази енергия в нещо положително..Знаеш ли пък..може до месец да скъса с нейния и ти да имаш своя шанс...НО ВЪВ НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЛУШАЙ МИНКА!!Не притискай момичето,не я следи,не я причаквай!Не само,че е долно,но е и психопатско и това само би я отблъснало.Дано нещата се развият добре за теб и имаш своя шанс.Успех и да ни пишеш какво е станало!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто се е зарадвала от букета

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koceto_00 Виж мнението
    Здравейте !! Историята, е че харесвам едно момиче много от много време. Интересното, е че тя не ме познаваше по какъвто и да е било начин. Един ден реших да се престраша, защото не можех повече така и отидох до училището и с букет цветя. Просто я изкарах от час и и го подарих тя не знаеше какво се случва не знаеше кой съм, но се зарадва страшно много запознахме се и си говорихме 5 мин. След което ми обясни, че не може да приеме букета, защото е сложно момчето с което била нямало да се почуства добре и нямало да бъде добра идея изобщо да разбира. Както и да все пак го прие без да настоявам много, каза ми че ще ми пише после. Е да писа ми обясни ми, че няма никакъв начин да приключи това което е започнала с друг човек, благодари ми сигурно милион пъти докато си писахме и ми се извиняваше постоянно. Каза ми че си личи, че съм добро момче и ми каза,че може да разговаряме отново някой ден. Съжеляваше, че не е обърнала внимание на съобщенията ми които съм и изпращал . Имам познати в училището и просто ми казаха, че никога до сега не се я виждали толкова щастлива. Хора кажете ми какво да правя усещам как се измъчвам само ( не спирам да мисля за нея сутрин като се събудя си представям лицето и когато бях пред нея, а минаха само два дни от тогава и нещата с мен стават все и все по- зле помагайте
    Бате, ти само ако знаеш, че четейки това нещо сякаш ми мина дежавю Ма ко да са прай, не сме толкова готини явно, че някой да си зареже гаджето заради нас

Супер фен Аватара на Shines
    Keep calm bro и си удари една. Ще ти мине .
    Последно редактирано от Shines : 03-12-2016 на 16:55

Повече от фен Аватара на gimli
    Е ти не знаеше ли, че има приятел?

novo 20 snoshti si pisahme i se razbrahme da sprem s kontantkite izvestno vreme zaradi priyatelcheto, no dnes yavno i e vikal neshto zashtoto me e blokirala ot vsyakude

Повече от фен Аватара на gimli
    Жалко за парите за букета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си