.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Android

Threaded View

Супер фен

Android

Супер много ме дразни андроида,накрая ако не намеря решение ще го delete-на . Аз си изключвам фейсбука от там дето се затварят приложения(стандартния метод) , не от apps--->force stop. Та изключих си фейса дето задържаш копче под екрана и плъзваш фейса да се изключи, не съм изключвал фейса от apps---force stop , та изключих го и продължих да си слушам радио с 3г-то, след което след известно време(10-тина минути) почнаха да ми се появяват известия от фейсбук... Та писна ми в apps---running след като затворя приложенията да има background process и тия процеси да ми изхабяват батерията....

Писна ми от тоя боклучив андроид, ако не го оправя накрая ще го деинсталирам...
    Кефи ме много symbian,затварям си приложенията и не остават никакви background process. И батерията кара повече време спрямо скапания андроид.Искам да си направя андроида като симбиана, батерията да ми кара супер много време, след като затворя приложенията да не остават background process и само андроид и телефона да се включват, без никакви други приложения(освен ако аз не задам). Как да стане това, та батерията да ми кара адски дълго време като при симбиан?
    Последно редактирано от koko95 : 03-09-2016 на 00:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си