.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Фобия от сперма

Здравейте,
    Момче съм, на 17 години. Сигурно, ако прочетете моята история, ще се прекръстите, и ще си кажете: Господи, колко луди хора има по света.

Имам един много голям проблем или поне за мен е: имам фобия от сперма. Обикновено или свършвам директно в тоалетната или на тоалетна хартия, която след това изхвърлям в тоалетната и пускам водата. Но винаги си мисля, че след като съм свършил, не съм изчистил докрай, че все някъде има още, и си представям, че се разнася по ръцете на хора, които не познавам. По този начин, изпитвам невероятно голямо чувство на вина-постоянно се плаша от момента, когато ще правя ще мастурбирам, защото си мисля през цялото време за почистването след това. Секс не съм правил, с тази фобия не бих могъл.

За мен спермата е най-ужасяващата, мръсна субстанция. Не ме е страх от микроби и от нищо друго. А дори не мога да си помисля как има хора, които правят секс навън, без да имат достъп до вода и сапун. Предполагам се позабърсват с мокри кърпички и това е.

Не знам, как се справят другите момчета!? Пука ли им толкова или не, дали някъде ще остане някаква малка част от сперма, която няма да се забележи? Знам,че звучи адски тъпо, но това е факт, при мен от много години! Ако можете да ми помогнете с някакъв съвет, ще съм Ви признателен!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто вземи душ и няма да си представяш такива работи

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Господи, колко луди хора има по света...

Това е ОКР. Ходи на психиатър, може да успее да ти помогне.

Гледай къде свършваш и няма да се получава така, а пък и спермата ще засъхне и няма да си личи толкова, докато не я видиш засъхнала на ръката ти и си помислиш колко хора са ти стиснали ръката и са я видяли хаха.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martimour Виж мнението
    Но винаги си мисля, че след като съм свършил, не съм изчистил докрай, че все някъде има още
    След като свършиш се изпикай и си го измий на мивката и няма да има неизчистено! Успех !
    Това също помага:
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто вземи душ и няма да си представяш такива работи
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това е ОКР.
    Това от мен ли го научи чадо? Радвам се, че съм бил полезен и си прочел нещо ново да се образоваш !
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    спермата ... засъхнала на ръката ти и си помислиш колко хора са ти стиснали ръката и са я видяли хаха.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това от мен ли го научи, чадо? Радвам се, че съм бил полезен и си прочел нещо ново да се образоваш !
    Не. Научих го преди много години от "Монк". Сигурно е било преди 7-8 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си