.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

търся един сериал !!

търся един сериал даваха го преди години мисля,че по fox life не си спомням много от него помня само,че бяха поне 5 човека от който всеки имаше някаква дарба събираха се в една стая мисля, в която имаше нещо като фонтан или нещо такова не мога да се сетя за друго доста мътни спомени имам но го търся от години и не мога да го намеря ако някой може да ми помогне много ще съм му благодарна

да не е secret circle?

ако не е този може да видиш тук: http://www.foxlife.bg/shows?view=pas...&order=orderAZ

не е нито един от тези,тях ги знам,този сериал който търся го даваха преди няколко години не мога да се сетя друго от него, че да ми помогнете,но все пак благодаря,че опита помня само това което съм написала знам че главния герой беше жена и тя май виждаше бъдещето в този фонтан ли е какво е не се сещам и аз ;д може и да не е виждала бъдещето със сигурност а да се бъркам..

да не е heroes?

не не е със супер герой или нещо такова
    подобен е на : dead like me - мъртви като мен,с аромат на маргаритки нещо от този сорт беше сигурно преди 5 години са го давали ..

Мега фен Аватара на solo_
    Чакай, чакай... Аз май се сещам, на езика ми е ... Я опиши 5-тимата

няма как да ги опиша даже не съм сигурна че са точно петима както ви казах нямам други спомени за съжаление
    само помня това със фонтан ли е нещо такова жената гледаше в него или бъдещето или нещо от този сорт ;дд явно с информацията която съм дала няма как да ми се помогне но благодаря за опитите

С тази информация само се сещам че съм го гледал и аз, но не се сещам за името

-Съжелявам!

Все пак благодаря,че опитахте няма как да помним филми-сериали от преди повече от 5 години ;д
    може и въобще да не е хубав сериала,но тогава това впечатление ми е направило

За нищо...аз имам една фейсбук страница за филми и сериали и ги попитах дали знаят кой е сериала, като използвах информацията, която даде, но не знаят. Дори те предложиха heroes и alphas. Ако искаш можеш да пратиш съобщения във фейсбук на страниците за сериали с повече лайкове и те евентуално може и да ти помогнат. Или пък да постнеш на стените им. Или пък опитай в този сайт: http://tvseriesbg.com/ напиши коментар към някоя публикация...може и да се сетят. Там по принцип са доста големи маниаци по сериалите. Само тези съвети мога да ти дам. Надявам се да го откриеш

Много ти благодаря,ще опитам

а как е фейсбук страницата ти ?

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    Все пак благодаря,че опитахте няма как да помним филми-сериали от преди повече от 5 години ;д
    може и въобще да не е хубав сериала,но тогава това впечатление ми е направило
    Аз помня Розовото Кученце като бях на 8 го гледах а вече съм мноооооого дърт

А, бейби, виж тука - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B8%D0%BD%D0%B0

това са филми само,ще се опитам още да поровя пък дано го открия,ако ли не здраве да е ;д да ви попитам тука че преди година правих тема а не ми помогнаха има пак един стар сериал мисля,че се казва повелителят на зверовете можете ли да ми кажете от къде да го изтегля или с бг аудио или поне с бг субтитри в замунда.нет има само 2 серии и половина

Да не е Misfits?

Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Да не е Misfits?
    не

darck blue rose
    Guest
    Хей сестрами е манячка на тема сериали и филми мога да я питам дали се сеща за подобен филм.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си