- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенисът ми тече след секс и мастурбация
Всеки път като се възбудя и отделям голямо(по мое мнение) количество предеякулационна течност, направо мога да подмокря боксерките си. Не знам как е при останалите момчета, дали се подмокрят толкова или не, и ако да, какво правят , за да се справят с този проблем. Другото, което ме притеснява е, че след като свърша, дали когато мастурбирам или правя секс, пенисът ми продължава да отделя тази прозрачна, лепкава слуз, която се отделя, когато съм възбуден. Отивам до тоалетната, изпикавам се, но малки количества продължават да изтичат до 1 час, час и половина след като свърша.
Кажете ми, някой друг да има тези проблеми?
Благодаря Ви
Бабани ръчни по - често и ще се оправиш.Явно ти бушуват хормоните зверската.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Аз мастурбирам всеки ден и ми се случва.Сега също се зачудих какво ли може да е..
Нормално е, и аз съм така![]()
! Преди време и аз се бях обезпокоил, но питах лекар и ми каза, че при някои момчета се отделя повече от тая течнот и че е нормално
!
Ами тогава какво правиш, увиваш го в салфетка ли след като свършиш, докато спре да тече? Аз не мога да мастурбирам в банята, защото в момента, в който съм свършил с душа и почвам да се бърша с хавлията, виждам, че от пенисът ми още се отделя тая слуз. Да, изпикавам се, като всички, обаче и след това продължава да се отделя.
Това е по-скоро извън нормата. Посъветвай се със специалист.
от тва твоето хуй не става пич
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.