.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Maleficus

Arrow Защо въобще съществува този форум за любов, като масово хората не знаят какво е ?

Като начало хората го обръщат на простотия тук. Освен това доколкото виждам, разбиранията за любов на повечето могат да се поберат в две изречения, даже съм щедър... Смисъл разбиранията като цяло са една малка крачка над животински, даже се чудя как някои хора се наричат такива, като по-скоро са на нивото на емоционална зрялост на едно шимпанзе .. (Шимпанзетата да прощават) Да, да знам какво ще кажат някои тук.. " Глей го тоя разбирача, мисли са за голяма работа ! " Еми не точно, за да говоря така, не реагирам на емоция като Вас, а преди това съм преживял всички видове емиционален мазохизъм, направил съм си заключенията, действал съм колкото може по зряло и съм прегледал форума, без очаквания нито за лошо нито за добро... Има хора, дето разбират.. Ама май повечето са израстнали, без някой да ги научи на елементарни неща и на малко човещина...

Мега фен Аватара на Rakshy
    а, яко и кво?

Нямаме си друга работа,та лъжем децата,че ако се отдадат на една връзка,то непременно и половинката им ще ги обича равносилно на тях и завинаги..
    Излишна тема.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на sladura89
    Ами именно за да научат какво е!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Еми не точно, за да говоря така, не реагирам на емоция като Вас, а преди това съм преживял всички видове емиционален мазохизъм
    Бая си поживял, както изглежда...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си