.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Мастурбация

Здравейте! Преди няколко седмици мастурбирах(момиче съм) и след това веднага започна да ми се ходи често по малка нужда и чувствах като тежест върху мехура си. Започнах да приемам Уринал,защото и преди ми се е случвало да ми се ходи често по малка нужда и ми е минавало,но този път щом не ми мина след 5-я ден на приема ,отидох на лекар и той ми предписа Ланивазин. Не почнах да ги пия,защото съм с гастрит ,а и имат страшно гадни странични ефекти.Та въпроса ми е,на някого случвало ли му се е подобно нещо и какво е предприел? Мисля да опитам нещо хомеопатично ,но не знам дали пред това трябва да се съветвам с лекар.Доста ще ме е срам да му кажа от какво ми се е получило така :Д
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ами трябва да кажеш според мен. Не мисля обаче че ичма нещо общо. Лекарствата, които ти е предписал лекаря, едва ли ще помогат.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от redfox0111 Виж мнението
    Здравейте! Преди няколко седмици мастурбирах(момиче съм) и след това веднага започна да ми се ходи често по малка нужда и чувствах като тежест върху мехура си. Започнах да приемам Уринал,защото и преди ми се е случвало да ми се ходи често по малка нужда и ми е минавало,но този път щом не ми мина след 5-я ден на приема ,отидох на лекар и той ми предписа Ланивазин. Не почнах да ги пия,защото съм с гастрит ,а и имат страшно гадни странични ефекти.Та въпроса ми е,на някого случвало ли му се е подобно нещо и какво е предприел? Мисля да опитам нещо хомеопатично ,но не знам дали пред това трябва да се съветвам с лекар.Доста ще ме е срам да му кажа от какво ми се е получило така :Д
    Едва ли е от мастурбирането.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто му кажи всичко и за гастрита според мен може нещо да си настинала и за това да ходиш често по малка нужда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си