Привет ! това е първия ми пост и се надявам да получа свестен отговор
Значи харесвам едно момиче, не се познаваме, но почти винаги си разменяме поглед, дори когато се обърна към нея виждам, че ме гледа.
тя си има приятел, и се чудех да не би пък вече да не го харесва? даже като отидох в стаята им в училище и вика, оо Йордан Петров, и то 3-4 пъти като я видях, после пък започна с леки закачки, не веднага, след няколко дена - тоест днес.
вървя си и се разминаваме и тя ме ощипва лекичко по врата.
после пък като се качвах на горния етаж пак се разминахме сред многото хора и лекичко ми дръпна качулката, аз също лекичко я закачих, и двамата с големи усмивки.
и така чудех се дали е възможно да ме хареса? разбира се няма как да кажете.. но някакви препоръки как мога да разбера или какво е вашето мнение по въпроса?
Не, просто е курва, на която й доставя удоволствие да разменя погледи и да се закача, а когато от отсреща събуди любопитството да се прави на луда и да разправя как нямало нищо такова, грешно си разбрал и подобни shits. Не се занимавай, ще останеш разочарован. Пробвай да и изпратиш покана във фейсбук, или да й пишеш - виж как не само, че няма да ти отговори, а може даже та блокира. Курвите така се забавляват просто, повдигат си самочувствието и получават оргазъм когато зарибят някой глупак като мен и теб и го срежат с огромно удоволствие, без да а имали никакви сериозни намерения...
Последно редактирано от persil : 03-12-2016 на 12:19
Да, има го и тоя вариант. Значи можеш да бъдеш сигурен, че не те харесва. Мога да ти кажа и какво би ти казала, ако попиташ защо се държи така и те кара да си мислиш разни неща - защото го смята за нещо нормално, така се държи с всички, но това не значи, че имало нещо сериозно, бла-бла-бла. Курвите ако наистина харесват някой не чакат покани и писма, а сами му намират фейсбука, не си губят времето.