Здравейте..
Попринцип не обичам форумите, но за случая реших да направя изключение.
Искам да ви разкажа моята кратка история и да ви помоля за съвет.
От Кюстендил съм, на 13 съм и съм влюбена в най-сладкият мъж на света, той е просто перфектен, мил, сладък и знае как да се държи с всеки, също така е и много начетен и умен.
Проблема е, че той не ме забелязва, най-вероятно защото той е на 18
А аз съм малка, 13 годишна пикла..
Синеок, висок, атлетичен,умен, много е сладък и много добре се държи с мен и има най-сладкото куче - немска овчарка е ;3
Понякога лъжа, че сестра ми много обича кучето, и я карам да си играе с овчарката, за да може аз да прекарам малко време с него, а той е внимателен и мил. Когато погледите ни се засекат направо умирам.
Той е добрият батко на квартала, излиза да се набира пред тях на лостовете и пуска кучето, всички деца го обожават, говорят си, играят си с кучето, той ги вдига и си играе с тях, много е мил и внимателен.
Но не ме забелязва, аз се опитах да му намекна на няколко пъти, даже се опитах да го целуна, но той май не се усети.
Не знам какво да правя много съм влюбена в него.. Толкова е умен и добър и мил и сладък и всичко е ;3 ..
Страх ме е, той тази година е абитуриент, и съответно на есен ще влиза студент. Искам да съм с него Да го гушкам и да го целувам. А той ще влезе да учи, много ме е страх, хора помагайте!
Кажете ми какво да правя? Как да му привлека вниманието? Искам го! Моля ви Влюбена съм
Последно редактирано от Тошка : 05-18-2013 на 18:33