- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- mincheto ще бие solo_
Да (Нека да не го бие!)
Не (Нека да го набие!)
>>>>>>>>>>>>>> ДА СПАСИМ ЛИ СОЛО ОТ MINCHETO ? <<<<<<<<<<<<<<<
БЕЛЕЖКА: След като гласувате, кажете за кое от двете сте гласували и защо !
Първо искам да кажа, че аз не съм някаква комплексарка, но тъй като mincheto ме нагруби, аз реших да и отвърна със същото. Тя ми каза, че съм толкова грозна, че още не съм била ебана и че щяла да цъфне и да ме пребиеА на Соло е казала, че ще му прати мъже с тръби и да го пречукат. Горкият solo_, той не го заслужава! Нестига че самотен и нещастен, че сега и бой ли ще яде ?
![]()
Тя е много злобна и е комплексирана защото е просто и много грозна селянка и тук можете да видите нейна снимка:
http://i.imgur.com/DFFXzV3.png
Това просто не е човешкоЗащо трябва да е толкова злобна и да сиизкарва злобата на другите ?
mincheto защо трябва да бъде толкова злобна ? И не стига че злобна, а и си изкарва компексите и злобата на по-слабите...
Отправя заплахи към solo_ :
"Ей момченце с мен не се занимавай, че ще ти пратя хора с тръби за да ти направят главата мека"
Послепис: mincheto приличаш на мъж, казваш се Мина и си грозна като стара мина
Приличаш на таласъмка с челюст маймунска !
-От ****_ !
Последно редактирано от AmxModx : 03-14-2016 на 09:20
mincheto се заяжда с мен, защото имам красива и гладка кожа без пъпки и подобни...
Ама като ти удари една цица даже аз ня да мога да та спася![]()
Не мисля да се занимавам с толково просто същество ! Все пак със solo_ могат да общуват само и единствено избрани хора !
Последно редактирано от solo_ : 03-14-2016 на 10:19
Мирише на уличен бойГласувах за "НЕ", защото искам да гледам, хаха... (devil)
Това е тя, наистина. Преди си беше качвала снимки![]()
Аз се изпразних, па нз за нея.
Какво имаш предвид ? И мен ли ще бият?
Не, но ще бъде страшно да гледаш. Ще хвърчат сополи, кръв и лайна, може да се изцапаш.
Е то толкова ли ще е страшно ? Това все пак са момче и мъжкарана![]()
Тя ще се бие с мен и бандата ми, не с него.
че е много грозна![]()
Недей да я обиждаш ти, защото още си малка и не можеш да се защитаваш от нея.
да бе да... ще кажа на брат ми и той ще я смели защото той е боксьор, а тая овца на колко години е ?
Не, не, не, не го пращай при нея, ще го изяде и ще останеш без брат. Не се знае на колко години е, но се предполага, че е на около 260.
Да бе да... той е гигант и има супер гигантски мускули и ако и цапне два, ще я остави на място ! Той е и много агресивен и може да мели