.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Лято иде

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Грозния, ех тия въглихидрати много ги защитаваш ей
    Въглехидратите са основен източник на енергия за организма - всеки лекар ще ти го каже, ако на мен не вярваш !
    Що се отнася до фъстъченото масло (особенно разбъркано с Нутела), просто няма как да ме откажеш, та ако ще и света да свършва
    Аз не отказвам никого от нищо и светът няма да се свърши, просто ще си останеш мазен, щом си решил !

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    просто ще си останеш мазен, щом си решил !
    Къде видя че съм "мазен"

ПС. Правило №43, цепи мрака ЛоЛ. Нямам търпение да чуя и другите

Така, малко по темата.
    Днес правих тия съркъти и не ми харесаха много. Имам чувстото че тренировката ми предните 2 дена (с по 30 секунди почивка м/у упражнения) е по добра, уморявам се доста повече и пулса ми е по стабилен. Както и да е.

Понеже всеки съркът ми отнема по 2-3 минути, после 2 минути почивка, реших че тва е прекалено малко време прекарано в залата и започнах тренировката с тежко вдигане, на гърди (просто тва ми се правеше днес). 2 упражнения: лежанки хоризонтална и с наклон. ****Тук няма как да не се похваля, направих цели 10 повторения с 100 кила на наклонената лежанка, и тва е след като се качих до тия кг с пирамида (4 сета с по 6 повторения)! Не бях правил толкова повторения с толкова тежест на наклонената лежанка, останах доволен от себе си :Д****

След тва минах на съркътите. Правих следните упражнения:
    Набиране- тесен захват- 10
    http://www.bodybuilding.com/exercise...pe-attachment- 10
    http://www.bodybuilding.com/exercise...ck-extensions- 10
    http://www.bodybuilding.com/exercise...ging-leg-raise (само че с почти изпънати крака) - 10
    Клякане до доло- 10

Това го правих 4 пъти с по 2 минути почивка.

Може би ще направя малка модификация. 3 дена да правя упражненията с по 30 секунди почивка, 2 дена съркъти и тежко вдигане за 1 мускулна група. Въпреки че не ми харесват съркътите, не искам да ги режа тотално от тренировката. Имат елемент който всъщност е доста полезен: промяната от висока към ниска интензивност и обратното.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    о, Одине, не е възможност да си толкова глупав, честно.
    Добър ден и на теб !
    не са биологично близо, добре, идеално, но има една малко подробност...
    ... метаболизмът им е различен от нашия.
    Въглехидратите не са само захари и никъде не съм го написал. Но ти казваш, че трябва да ядеш захар и аз те питам как преживяват тези без захар, дори без сладки храни. Са ше кажеш, че не са само сладки :Д Ама като нещо не яде сладките въглехидрати, едва ли ще тръгне да копае картофи или пък ориз.
    Не знам колко има в черния дроб...
    Ето - прочети тук малко: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93...B3%D0%B5%D0%BD
    ...нещата, които могат да убият бяла мечка са твърде могъщи, за да се сравняваме с тях. А никой човек не яде мечки.
    Дали ? https://en.wikipedia.org/wiki/Inuit#Diet
    Но виж в пилешкия дроб има точно 0 въглехидрати. Ти да видиш. От къс 28 гр, 7 ще са протеин и 0 въглехидрати, има 2 гр мазнини и бая витамин А.
    За витамин А си прав, но за въглехидратите и по-специално тези от животински произход трябва още доста да четеш !
    Тялото ти спокойно може да функционира без въглехидрати. Друг е въпроса, че ние сме пристрастени към сладкото и въглехидратите като цяло.
    Кой те излъга за това?
    Ако ядеш само салати и месо вероятно ще усетиш огромна разлика в настроенията и характера си.
    Вероятно! И няма да е към добро! Мозъкът не може да функционира без въглехидрати.
    Къде видя че съм "мазен"
    Не се обиждай, но ти сам го каза:
    Грозния, целта на заниятието е да сваля килограми без да губя мускулна маса.
    ...или ако аз нещо съм разбрал криво, обясни ми ! Не знам как ще свалиш мазнините, като правиш само силови тренировки и никакво кардио, но все пак ти пожалавам, да постигнеш това, което искаш. Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си