^ грешен подход към живота имаш, дано да си тъй само у форъНа
Близо 2 седмици от започването, вече съм с кило и половина надоло. Доволен съм от резултатите за сега, мисля да се предържам към тая тренировка. Добавих 15-20 минути с боксовата круша/чувал веднъж седмично, но тва е по скоро щото имам нуждата психически а не чак толкова физически. Както и да, и там се хабят някви калорий. Лошото е че всяка седмица събарям по 1 чувал нищо че е е от тия големите 50 килограмовите. Хубаво че има 6 от тях. Май днес видях че ги бяха оправили. Хълката се къса... а е сигурно 3/4см в диаметър.
Диетата, мисля че орязох колкото мога излишните въглихидрати: без сладко, хляб макс 2 филийки, без макарони оризи и такивата му. Най-вече от зеленчуци и плодове ми идва нужната бройка. Протеините са ми на ниво. Реално живея на пилешко и риба последните 2 седмици, като пилешкото на барбекю най ми върви. Закуската е почти винаги яйца, като си ги правя по различен начин в зависимост кво ми се яде. Честно казано обаче мисля че мазнини ми липсват. Така и не си купих фиш ойл на капсоли, но не е късно... може би ще си поръчам.
За сега няма кой знае ква разлика в силата. Нормално си двигах за гърди, рамене и крака (тук не бутам много като кг, но пропорцията тежест/повторения не се е променила, поне не осезаемо). Даже за гърди мисля че вдигах по добре, но тва е до някаде нормално при мен- вдигам по добре когато не съм напъвал мускула в предната седмица-две. Утре ще правя гръб, ако не е голяма лудница в залата, и ще видим там как съм.