.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    виждате ли сега колко по-сложно е да следваш човешки предания/традиции, защото все разчиташ на човеци да ти обяснят всичко, но затова е вярата, за да имаш доброто, което ти е необходимо, а не все да трябва да вървиш по пътеки проправени/отъпкани от други
    съжалявам, че ти го казвам, ама просто си бая некомпетентен. Не знам от къде ти идва това самочувствие да си толкова самоуверен в приказките си, освен ако не идва от простотия или защото някой наистина ти говори в главата ти, а ти само бълваш като автомат за пуканки.
    Последно редактирано от defender : 03-17-2016 на 18:58

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    съжалявам, че ти го казвам, ама просто си бая некомпетентен. Не знам от къде ти идва това самочувствие да си толкова самоуверен в приказките си, освен ако не идва от простотия или защото някой наистина ти говори в главата ти, а ти само бълваш като автомат за пуканки.
    само дето пак не посочваш в какво точно се изразява моята некомпетентност?!

ето че по-скоро ти си такъв дето бълва шикалки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    само дето пак не посочваш в какво точно се изразява моята некомпетентност?!
    Целта ми беше да го констатирам в твърдението, което изръси преди това, а не да се мъча да поучавам секти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Целта ми беше да го констатирам в твърдението, което изръси преди това, а не да се мъча да поучавам секти.
    личи си, че само дон-кихотстваш, иначе щеше да дадеш някакви съвсем разумни доводи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си