Цитирай Първоначално написано от vi4opopa Виж мнението
Здравейте. Както можете да се досетите от заглавието, имам няколко проблеми с пениса си.
1)Свърхчувствителност на главичката. Ако я докосна доста ме боли
В началото това е нормално - забелвай го по-често (всеки път като пикаеш, мастурбираш и като се къпеш) и ще намалее свръхчувствителността и няма да те боли!
2)При ерекция е щръкнал силно нагоре, а не напред. Почти се опира до корема ми. Ако се опитам да го преместя в правилната позиция, той пак се изправя. А ако натисна още надолу, започва да ме боли в задната част.
Това да ти седи нагоре при ерекция е нормално - не се опитвай да го натискаш "изправяш" и т.н - не е нужно и няма смисъл.
На 13 съм и мисля, че проблеми 2 и 3 са свързани с недостатъчно кожа. Четох, че кожата пораства доста през пубертета, но тези проблеми ги имам откакто се помня (докато съм бил бебе не знам). Имате ли идея дали тези неща са нормални или не, и ако не, как се лекуват.
По-скоро проблеми 1) и 3) са свързани - 2) няма нищо общо с 1) или с 3) ! Явно кожичката ти е по-тясна и затова се забелва по-трудно, ти не си го забелвал редовно и затова ти е стегната кожичката и ти е свръхчувствителна главичката. Постепенно опитвай да го забелваш, кожичката ще се отпусне и разшири достатъчно, че да ти се забелва цялата главичка! Пенисът трябва да може да се заголва целия, включително при ерекция! Забелвай го по-често и ще се оправи! Отиди и на лекар за всеки случай, да не се окаже, че имаш фимоза. Успех !