Здравей!
Преди всичко ти казвам, че не съм медицинско лице и съветите, които ще ти дам са от ЛИЧЕН опит.
Свръхчувствителността на главичката ти е напълно нормална. Все пак тя самата /главичката/ не е излизала на бял свят и не е докосвана /невинност, девственост/, нормално е да боли.
При моята свръхчувствителност успях да се справя при други обстоятелства и то доста късно /на 20 години/, но не искам да ти говоря за моите МИНАЛИ проблеми и това, което имах аз, защото ти си още на 13 и тепърва влизаш в пубертета.
Така...
Аз те съветвам, драги ми момко, да отиваш право на УРОЛОГ и да се посъветваш с него. Ако толкова те е срам от родителите ти /защото аз се срамувах и повече имах смелостта да покажа достойнството си на непознат мъж - уролог/ просто им кажи какъв "проблем" имаш, аз им казах, не че ми помогнаха, но поне знаеха какво ми има и се опитваха да ми помогнат по всячески начини.
Дори може и да те заведат на уролог, по този начин ще имаш и малко смелост, когато знаеш, че родителите ти са наясно със състоянието ти.
И така...
Уролог! Единствено той ще те посъветва най - правилно за нещата, които трябва да направиш без да те боли толкова много, сигурен съм.
Успех ти желая!
А колкото до пениса ти, който стърчи нагоре - при всеки човек е различно. Най - вероятно носиш слипове, поради което половият ти член винаги е нагоре. Моя също е нагоре, но не ми пука, защото знам, че няма база за притеснение. : )) Не знам дали е точно от бельото проблема, но ако толкова ти е проблем - носи боксерки или някои по - свободни гащи, където да държиш достойнството си надолу, в някой крачол, например. Така, си мисля, че ще бъде изправен, но както ти казах - няма никаква база за притеснение. : )))