Здравейте! Имам сериозен проблем. Аз съм на 17 години и с бившия ми приятел скъсахме преди година. Оттогава не съм себе си, чувствам се ужасно за случилото се, чувствам се виновно. Той ми изневери. Аз много го притисках и исках доста внимание и явно с това го потикнах... в депресия ли съм, в какво - не знам. Няма ден, в който да не го мисля и да не се почувствам зле. Имам чувството, че съм в безизходица, някои дни дори не се храня, както трябва - само обядвам и това е. Нямам апетит, нямам желание за нищо. Откакто стана всичко с бившия ми, не съм същата, да не говорим, че приятелите ми ме зарязаха и съм напълно сама, това съвсем ме кара да мисля все повече и повече за него. Просто краят на тази връзка ме стъпка емоционално, самочувствието ми падна, не се чувствам добре за себе си. Вече наистина не знам какво да правя, нашите не взимат насериозно това, че се чувствам грозна и самотна, казват, че трябвало да се стегна, приятелите и гаджетата не били най-важното, да съм си гледала училището, а аз съм пълна отличничка. Чувствам се неразбрана и самотна, няма с кого да излизам, което съвсем повлиява на цялата ситуация с бившия...дали се чувствам така, защото беше първата ми и единствена връзка досега или е просто период и ще ми мине? Предварително искам да благодаря на тези, които ще си направят труда да прочетат това и да се опитат да ми помогнат или да дадат съвет.