Първоначално написано от
Denominator
Мерси много за мнението. Не знам как ще продължа, наистина. Толкова много съм се привързал към нея, че когато сме скарани всичко ми е едно черно, нямам желание за почти нищо. Никога не съм очаквал, че и аз ще тръгна да пиша по форуми и да искам съвети, но исках обективни мнения, защото всеки мой приятел ми казва нещата които и вие, но си мислех че го казва за да не се обидя. Не може мозъка ми да го осъзнае...как преди два месеца занимаваше майка си, приятелите си, моите приятели и т.н да ни сдобряват, говори че не може без мен, много ме обичала и накрая без никаква причина ми заявява "Нямам чувства към теб, ако се върнат ще ти кажа". Аз да не съм глупав да седя и да чакам "чувствата" и да се върнат. Кофти ми е, защото съм и давал толковааааа пъти шанс отново да сме заедно, въпреки простотиите които се случват и тя накрая с лека ръка го съсипва всичко това. С друго момиче ако излизам няма да ми е приятно, защото постоянно ще ги сравнявам. В момента сме "приятели" и е тъпо. Покрай проблемите ни сега и пропуших. Не ми се отразява добре изобщо тая раздяла.....