- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не ме желае..
Здравейте, може би вече съществува подобна тема,но реших да Ви споделя моят проблем и се надявам да получа адекватни съвети. На 20 години съм имам връзка от почти 2 години, той е на 27В началото всички си беше наред секса беше редовен (но винаги, когато той го желае). Сега нещата стоят по малко по-различен начин аз все по-често имам желание за секс, а той все-по често ми отказва,и винаги иска да го правим, когато той има желание чувствам се унизена и ми става много обидно от цялата ситуация, по принцип никога не съм страдала от липса на мъжко внимание и се чувствам подценена от партньора ми, което дава отражение върху самочувствието ми. Може ли някой да ми помогне ? Каква може да е причината за неговото нежелание? Измъчвам се и най-много се страхувам да няма трети човек между нас.
Вече не го кефиш.
Ами това е единият вариант за теб:
https://bazar.bg/обява–12036628/вибр...-модели
Пък другия - сменяй го и си намери любовник !
Другият вариант е да ми пишеш на лично.![]()
![]()
![]()
Сега сериозно..Седни и му кажи как се чувстваш.Обясни му,че не ти е приятно да те ползва като еднодневка,когато реално си негова приятелка...В случай, че няма промяна се засили от другият край на стаята и му нацепи шута.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Той е голям егоист и рядко приема каквато и да било критика, затова мисля, че шута ще даде по-голям резултат... или пък един заместник и тогава, може би ще ми бъде все тая дали иска или не![]()
Мда вече не го приличаш направи разнообрази малко нещата
Ако е човек, ще разбере, че е честно да се задоволяват нуждите и на двамата и е честно да правите секс не само когато той иска, ами когато и ти имаш желание. Егоизма във връзката не трябва да присъства в големи количества, защото вреди. Като се направи на интересен и не ти обърне внимание, чао лека вечер.Ако му изневериш предаваш и себе си, не само него, затова просто го зарежи ако не ти е комфортно в тази връзка.
Благодаря Ви за съветите! Така сега да споделя още нещоСнощи успях да постигна целта си (по негово желание
) Сега обаче има и друг проблем...Причинява ми физическа болка (и психическа) понеже ме кара да го правим така, както аз не искам станал е супер извратен и не му пука, че на мен не ми харесва (мисля, че всеки има неща които не му допадат и малко или много би трябвало да се съобразяваме с желанията на другия). След приключването на ''войната'' не чувствах никаква емоция, чувствах се празна и употребена, а неговите думи бяха само : ''ИЗВИНЯВАЙ, НО МИ СТАНА МНОГО ХУБАВО, НЕ СЕ СЪРДИ ОБИЧАМ ТЕ ''.
![]()
Не знам темата дали е трол и се надявам да е...
ако не е: не само, че не те обича вече, но и не му пука за теб /което и сама го каза/
третира те като предмет и като секс кукла
я го зарежи, имай малко достойнство
защо позволяваш подобно отношение?
......
нормално е да ти каже, че те обича, за да продължиш да се въртиш около него, ти гледай действията му
работа е ясна
Последно редактирано от Sarafina : 03-17-2016 на 13:06
Първата грешка е,че му позволяаваш да ти се качва на глава и ти му ходиш по свирката.
Щом ти отказва,това автоматично означава,че трябва да се съмняваш в него,защото със сигурност си има друга.
Щом се чувстваш унизена защо въобще го търпиш още
Не виждаш ли,че той те използва и се подиграва с теб...
Той не заслужава да се измъчваш заради него,а пък страх е един от най-големите врагове на хората
![]()
Аз не искам да си тръгна просто ей така искам да разбере какво е, да се почувства както аз се чувствам вече известно време. Не мога да скрия и факта, че го обичам все пак това са 2 от най-хубавите години от живота ми пропилени на вятъра. Най-много ще ме заболи ако наистина ми изневерява, но и не знам как да го разкрия, ако може помагайте.
П.С: Съжалявам за драмите, в който неволно ви вкарвам, но няма с кой да споделя наистина..![]()
И аз знам какво е чувството за мъст,и аз като теб не оставям нещата на половина.Как да разбереш ли...не иска секс ,има винаги готови оправдания например,че сега не си има работа или е болен и не може да излезе с теб пък в същото време много се издокарва и парфиумира,просто ей тия мъничките неща трябва да забелязваш по вторачено и сама ще разбереш кво става
И един съветНикога не преследвай мъж и не ходи по гайдата му,така ще свикне,че ти си му даденост и ще почне да прави каквото си иска ,също както ще ти се качи на главата.Трябва да го накараш той да те преследва и да ти ходи по гайдата иначе бързо ще му станеш безинтересна както може би е станало и сега.Ако го преследваш и ходиш по гайдата му значи самата ти се унижаваш,имай уважение към себе си.
Последно редактирано от mincheto : 03-17-2016 на 15:58
Няма да го оставя такаНе е последния мъж на планетата, но първо ще го унижа и после ще го лиша от безценното ми присъствие в неговия жалък живот, той няма да ме пусне да си тръгна по-скъпа съм за него, отколкото си мисли, ще го накарам да ми се моли
И после аз ще карам влака
![]()
![]()
Аз за никаква не се мисля, той се мисли за Бог
Благодаря!![]()
Ох, сега като намерих сродна душа поне тукзабравих да вметна и факта, че той има здравословен проблем (със сърцето) и досега приятелките му го зарязват главно по тази причина
като се сетя за това и още повече ме е яд, че съм го приела такъв, какъвто е, а той се подиграва с мен... хората наистина са неблагодарни
![]()
НЕ МИ ВИКАЙ !
Хората друго казват ! http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B5-solo_