.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Той не ме желае..

Здравейте, може би вече съществува подобна тема,но реших да Ви споделя моят проблем и се надявам да получа адекватни съвети. На 20 години съм имам връзка от почти 2 години, той е на 27 В началото всички си беше наред секса беше редовен (но винаги, когато той го желае). Сега нещата стоят по малко по-различен начин аз все по-често имам желание за секс, а той все-по често ми отказва,и винаги иска да го правим, когато той има желание чувствам се унизена и ми става много обидно от цялата ситуация, по принцип никога не съм страдала от липса на мъжко внимание и се чувствам подценена от партньора ми, което дава отражение върху самочувствието ми. Може ли някой да ми помогне ? Каква може да е причината за неговото нежелание? Измъчвам се и най-много се страхувам да няма трети човек между нас.

Супер фен
    Вече не го кефиш.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ами това е единият вариант за теб:

https://bazar.bg/обява–12036628/вибр...-модели

Пък другия - сменяй го и си намери любовник !

Другият вариант е да ми пишеш на лично.
    Сега сериозно..Седни и му кажи как се чувстваш.Обясни му,че не ти е приятно да те ползва като еднодневка,когато реално си негова приятелка...В случай, че няма промяна се засили от другият край на стаята и му нацепи шута.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Той е голям егоист и рядко приема каквато и да било критика, затова мисля, че шута ще даде по-голям резултат... или пък един заместник и тогава, може би ще ми бъде все тая дали иска или не

Мега фен Аватара на baby_baby
    Мда вече не го приличаш направи разнообрази малко нещата

Мега фен Аватара на divergent
    Ако е човек, ще разбере, че е честно да се задоволяват нуждите и на двамата и е честно да правите секс не само когато той иска, ами когато и ти имаш желание. Егоизма във връзката не трябва да присъства в големи количества, защото вреди. Като се направи на интересен и не ти обърне внимание, чао лека вечер. Ако му изневериш предаваш и себе си, не само него, затова просто го зарежи ако не ти е комфортно в тази връзка.

Благодаря Ви за съветите! Така сега да споделя още нещо Снощи успях да постигна целта си (по негово желание ) Сега обаче има и друг проблем...Причинява ми физическа болка (и психическа) понеже ме кара да го правим така, както аз не искам станал е супер извратен и не му пука, че на мен не ми харесва (мисля, че всеки има неща които не му допадат и малко или много би трябвало да се съобразяваме с желанията на другия). След приключването на ''войната'' не чувствах никаква емоция, чувствах се празна и употребена, а неговите думи бяха само : ''ИЗВИНЯВАЙ, НО МИ СТАНА МНОГО ХУБАВО, НЕ СЕ СЪРДИ ОБИЧАМ ТЕ ''.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Не знам темата дали е трол и се надявам да е...

ако не е: не само, че не те обича вече, но и не му пука за теб /което и сама го каза/
    третира те като предмет и като секс кукла
    я го зарежи, имай малко достойнство
    защо позволяваш подобно отношение?
    ......
    нормално е да ти каже, че те обича, за да продължиш да се въртиш около него, ти гледай действията му
    работа е ясна
    Последно редактирано от Sarafina : 03-17-2016 на 13:06

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ElisM Виж мнението
    Здравейте, може би вече съществува подобна тема,но реших да Ви споделя моят проблем и се надявам да получа адекватни съвети. На 20 години съм имам връзка от почти 2 години, той е на 27 В началото всички си беше наред секса беше редовен (но винаги, когато той го желае= ). Сега нещата стоят по малко по-различен начин аз все по-често имам желание за секс, а той все-по често ми отказва,и винаги иска да го правим, когато той има желание чувствам се унизена и ми става много обидно от цялата ситуация, по принцип никога не съм страдала от липса на мъжко внимание и се чувствам подценена от партньора ми, което дава отражение върху самочувствието ми. Може ли някой да ми помогне ? Каква може да е причината за неговото нежелание? Измъчвам се и най-много се страхувам да няма трети човек между нас.
    Първата грешка е,че му позволяаваш да ти се качва на глава и ти му ходиш по свирката.
    Щом ти отказва,това автоматично означава,че трябва да се съмняваш в него,защото със сигурност си има друга.
    Щом се чувстваш унизена защо въобще го търпиш още Не виждаш ли,че той те използва и се подиграва с теб...
    Той не заслужава да се измъчваш заради него,а пък страх е един от най-големите врагове на хората

Аз не искам да си тръгна просто ей така искам да разбере какво е, да се почувства както аз се чувствам вече известно време. Не мога да скрия и факта, че го обичам все пак това са 2 от най-хубавите години от живота ми пропилени на вятъра. Най-много ще ме заболи ако наистина ми изневерява, но и не знам как да го разкрия, ако може помагайте.
    П.С: Съжалявам за драмите, в който неволно ви вкарвам, но няма с кой да споделя наистина..

Супер фен
    Аз не искам да си тръгна просто ей така искам да разбере какво е, да се почувства както аз се чувствам , но и не знам как да го разкрия, ако може помагайте.
    И аз знам какво е чувството за мъст,и аз като теб не оставям нещата на половина.Как да разбереш ли...не иска секс ,има винаги готови оправдания например,че сега не си има работа или е болен и не може да излезе с теб пък в същото време много се издокарва и парфиумира,просто ей тия мъничките неща трябва да забелязваш по вторачено и сама ще разбереш кво става
    И един съвет Никога не преследвай мъж и не ходи по гайдата му,така ще свикне,че ти си му даденост и ще почне да прави каквото си иска ,също както ще ти се качи на главата.Трябва да го накараш той да те преследва и да ти ходи по гайдата иначе бързо ще му станеш безинтересна както може би е станало и сега.Ако го преследваш и ходиш по гайдата му значи самата ти се унижаваш,имай уважение към себе си.
    Последно редактирано от mincheto : 03-17-2016 на 15:58

Няма да го оставя така Не е последния мъж на планетата, но първо ще го унижа и после ще го лиша от безценното ми присъствие в неговия жалък живот, той няма да ме пусне да си тръгна по-скъпа съм за него, отколкото си мисли, ще го накарам да ми се моли И после аз ще карам влака

Мега фен Аватара на solo_
    унижа
    Мога ли да зная за каква се мислиш ?

Супер фен
    ще го накарам да ми се моли И после аз ще карам влака
    Това е правилната постъпкаУспех

Аз за никаква не се мисля, той се мисли за Бог

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Мога ли да зная за каква се мислиш ?
    Мога ли да знам какво прави един педофил в темата

Благодаря!

Супер фен
    Мани го на тоя сопол не му обръщай никакво вниманиеТой може само да лае ама неможе да хапе

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Мога ли да знам какво прави един педофил в темата
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B5-solo_

Ох, сега като намерих сродна душа поне тук забравих да вметна и факта, че той има здравословен проблем (със сърцето) и досега приятелките му го зарязват главно по тази причина като се сетя за това и още повече ме е яд, че съм го приела такъв, какъвто е, а той се подиграва с мен... хората наистина са неблагодарни

Аз друго помислих
    извини ме !

Ох, сега като намерих сродна душа поне тук забравих да вметна и факта, че той има здравословен проблем (със сърцето) и досега приятелките му го зарязват главно по тази причина като се сетя за това и още повече ме е яд, че съм го приела такъв, какъвто е, а той се подиграва с мен... хората наистина са неблагодарни
    Щом се подиграва с теб, махни го !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Аз друго помислих
    извини ме !
    Не се подмазвай бе келеш!:

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Не се подмазвай бе келеш!:
    НЕ МИ ВИКАЙ !
    Хората друго казват ! http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B5-solo_

Правила за публикуване