.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кое списание да избера??

Здравейте!! Искам да чета и нови списания, но във всички дамски списания или има теми от сорта на "Как да накарате мъжа Ви да Ви обръща повече внимание", " Хороскопа според професията", или пък струва 6, 7 лв. и не мога да си го позволя, като имате предвид, че съм ученичка и имам джобни за храна и уч. материали... Не съм някаква маниячка по списанията, но не си падам по висенето в социалните мрежи и т. н.. Та, насочих се към Teen vogue... Дали е съобразен за тинейджъри и дали ще е по - евтин, а също дали се продава в България??? Ще съм благодарна ако също давате идеи за списания, които Вие четете и са интересни! (съжелявам за глупавите въпроси)
    Поздрави, Сиси
    Последно редактирано от Sisi Doncheva : 03-16-2016 на 15:25

Мега фен Аватара на divergent
    Аз си купувам Cosmopolitan, 3 кинта е, има доста тъпанарски статии, но и интересни новини, става за убиване на времето.

Мерси, ще потърся!

Супер фен
    Журнал за жената,кулинарен журнал,тях си копувам и събирам както и вестник Лакомник.

Мега фен Аватара на divergent
    Детето иска тийн списания, не рецептите на бай Данчо.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Журнал за жената,кулинарен журнал,тях си копувам и събирам както и вестник Лакомник.
    Благодаря ти, но не мисля, че това са списания, подходящи и интересни за момиче на моята възраст.

Ъм ,,Браво",мисля,че си купувах понякога(ако,има плакат на група,която харесвам...),но повече Computer build понеже имаше дискове с игрички,а още нямах интернет и дори демо игра си беше чудо за мен,а и статиите са много по интересни от тези в ,,женските" списания.Иначе и аз нямам какво толкова да предположа-като пътувам за някъде си взимам Грация,но то е по-скъпичко,а не си заслужава парите освен,ако не се интересуваш от много от мода,но пък има хубави подаръци-тестери на гримове,а преди и разни шалчета,чанти и така поне до някъде си връщаш парите в нещо до някъде полезно.

Цитирай Първоначално написано от fuel. Виж мнението
    Ъм ,,Браво",мисля,че си купувах понякога(ако,има плакат на група,която харесвам...),но повече Computer build понеже имаше дискове с игрички,а още нямах интернет и дори демо игра си беше чудо за мен,а и статиите са много по интересни от тези в ,,женските" списания.Иначе и аз нямам какво толкова да предположа-като пътувам за някъде си взимам Грация,но то е по-скъпичко,а не си заслужава парите освен,ако не се интересуваш от много от мода,но пък има хубави подаръци-тестери на гримове,а преди и разни шалчета,чанти и така поне до някъде си връщаш парите в нещо до някъде полезно.
    Благодаря ти, ще пробвам това с дисковете.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Космополитан гламур и грация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си