.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Контакти от телефона на лаптопа

Здравейте,

Извинявам се, ако има такава тема, но не намерих. Въпросът ми е как да си прехвърля контактите от телефона на лаптопа ?
    Искам да ги запазя, но да мога и да ги отварям и да виждам името и номера, защото ще си дам телефона на ремонт и най-вероятно ще изтрият всичко. Прехвърлих си ги на картата, но все пак искам да ги имам и на лаптопа за по-сигурно. Тефонът ми е Самсунг Галакси С3 Нео (Андроид 4.4.2). Моля за сериозни мнения и да не ме нападате, ако има елементарен начин. Не може човек да знае всичко Благодаря Ви предварително!!
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Оправих се. Стана с програмата Wondershare MobileGo for Android. Има я в Замунда. Може да изтриете темата, ако мислите, че няма да е полезна на никой
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Контактите би трябвало да се синхронизират с акаунта ти в Google, за да не трябва да ги пишеш отново, ако си купиш нов телефон
    Можеш да видиш, дали са синхронизирани, ако са тук http://google.com/contacts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си