Не знам как точно да я подхвана тая тема. Може би има много такива във форума,но искам да си кажа и моята гледна точка.

На 18 години съм,и до миналата година бях привърженик на така наречените истински връзки.. толкова много исках приятелка до себе си,и бях готов на всичко. Бях супер добър с всяка и мил и всичко. Секса за мен не беше най - важният в една връзка, Да обаче. Намерих си приятелка 2 години по голяма , това беше лятото миналата година. Постоянно излизахме, бях много щастлив ,че бях с нея и така докато не дойде вечерта в която ми пусна. Всичко ок на другия ден излизахме и нищо не ми каза. Вечерта ми пише - „ Съжалявам ,че ти го казвам,но няма да се получи нищо, вината не е в теб. Просто съм влюбена в този човек за който ти говорех,и не мога да имам друга връзка.. “

Споменатият човек е на 30 години ,и е влюбена в него защото правил най -добрия секс за нея... а същевременно той не я харесва и иска само да се възползва от нея..

После ми говорете ,че жените не гледали само секса.. може ли толкова да е глупава, аз да и правя всичко,за да се чувства добре,тя... и от тогава си казах,щом искате само секс, ок. Ще стана и аз боклук и ще гледам само да ви задоволя нуждите.

Днес освен материалистки , курви, женкари , и използвачи друго не можеш да намериш. Любовта е рядко срещана в момента и е едно на милион. То просто никой не знае какво иска в днешно време.. Всеки гледа да се възползва от другия..

Моята най - добра приятелка си хвана приятел в един бар. Обаче още тогава разбрах,че тоя ще иска само да се възползва от нея. Щом в бара и казал, ще може ли да се усамотим .. колко да е загорял.. и тя ще си го хване за приятел.. а тя е на 21 и иска много сериозна връзка.. Аз и казах недей ние мъжете сме големи боклуци, ще се възползва от теб ии накрая ще страдаш.. тя ми вика не той не е като другите, много е бил прави ми само комплименти... Е кво искаш да ти каже, нали трябва да му вържеш да му се довериш да те изчатка ии после да ми ревеш.. от 1 седмица го познава ии много мил и много нещо... наивна му работа..

Приспособяваш се към сегашния начин на живот и сам и тва е..