- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- inewton или anonymous990763
inewton
Indistinct
Няма да се обяснявам, просто слагам анкетата...
Не гласувайте, това е глупаво!
Без хейт, но като бабичките от блока сте!
Тоя inewton, съм забелязала, че е много интелектуално развит, и ще гласувам за него.
Тове е може би единственто правилно нещо, което си правила през живота си. За първи път и ти да покажеш, че можеш да мислиш.
До solo_: Интелигентните по принцип не са добри хора. Не само, че едното не благоприятства другото, но дори бих казал, че интелигентен човек и добър човек са две взаимноизключващи се понятия. Така че изобщо няма да се изненадам ако повечето гласуват за Indistinct.
На Indistinct няма за какво да ѝ се завижда, а на теб има, и за това може тя да вземе гласовете.![]()
baby_baby, аз също съм злобен и в себе си тъя всичката злоба в пространството, но не го показвам...
А, то имало и анкета. Чак сега видях.
2:2. Никой не е гласувал нещо...
С темите за сравнение и тези, които посвещавате, за да плюете отделни личности, за пореден път доказвате колко сте изпаднали и деградирали. Нямате ли си собствен живот, та трябва да коментирате хора, които дори не познавате? Вижда се кои са тези с най-много свободно време - намерете си някакво друго занимание вместо да си показвате простотията.