.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Kak da eliminiram mazniq izrod?

Pomosht v Turnovo ima edin ligav gad s mazen I nasran guz I protivna urodliva grozna fizionomiq koito mi dosajda I me pritesnqva I si misli che moje da razgovarq s men Policiqta sledvashtiq pat shtom me pribliji za neshto kalna se v Bog che shte mu iztragna protivnoto mazno lice maika mu mrasna ne iskam da go vijdam I da razgovarq s men ne useshta che mi e gaden I nahalstva s debilnite si vaprosi ako pak se razminem shte se borq za jivota si I shte go unishtoja EI BOKLUK MAZEN PROTIVEN MNOGO DOBRE SE ZNAESH KOI SI OTTUK NATATUK TI SHTE BADESH PRITESNQVAN SHTE STRADASH!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на baby_baby

Мега фен Аватара на solo_
    knox, аз мога да ти помогна !
    Последно редактирано от solo_ : 03-12-2016 на 09:37

Kak??! Iskam da umre kato kuche kato si pomislq che sledvashtiq pat kato se razminem pak shte si vtrenchi grozniq pogled I shte kaje nqkoq druga nahalna dosadna tapnq napravo ne mi se jivee ne moga da qm ne moga da spq zaradi ei takiva kriipari I awkward laina cql jivot stradam!

Ubiite kurvata! Ebete zagorqlata kurva! Kato e tolkova zajadnqla za seks namajete I gaza I q chukaite v ushite dokato se nasere ot kef! Izvadete I protivnite ochichki I q shibaite qko v glavata da ne moje poveche da gleda! Da ne moje poveche da dosajda! Da ne zadava poveche na nikogo vuprosi! Da ne sreshta nikogo I da ne znae nikoi kade e!!!

.
    Последно редактирано от solo_ : 03-12-2016 на 14:07

Grozen urod e molq te iztrii si posledniq vupros ne jelaq tezi neshta da gi komentiram dori

Искаш да умре или да бъде пребит ?

Iskam vsichko nujno za da ne moje poveche da se vdigne ot nasraniq si mazen guz I da pritesnqva I da dosajda.

какво толкова ти е сторил ? Разкажи ми, а аз ще обмисля варианти за обезвеждането му !

Izkluchitelno nepriqten plazmodii zastava do men s maznata si protivna mutra I si misli che e kanen da razgovarq s men uroda zagorql putka nepipal gad mrusen dolen Nqma li koi da im natroshava kokalite na takiva laina veee??????? Kurvo ako ne me poznavash az kak procediram da ti kaja che takiva drazneshti mekoteli gi zalivam s kiselina - Oshte vednuj me dobliji I shte piesh ot eleksira na vechnata mladost izqjda martvi I jivi kletki ot protivnite kurvi hahahahah ..

От къде е този човек ? На колко години е ? Ти на колко си ?

TI MAI NAISTINA IMASH NQKAKVA FORMA NA RETARDACIQ I SI PULEN OLIGOFREN A IZRODE SHTOTO KATO VIJDASH S OCHITE SI CHE JENA PRAVI GRIMASA NA TOTALNO OTVRASHTENIE OT GNUSNOTO TI PRISUSTVIE I ZADAVANE NA DEBILNI VAPROSI IZOBSHTO NE TI PUKA SQKASH NE VIJDASH I NE ZAGRQVASH KVO STAVA MAZEN BRADAT IZROD SHTE TE NAKARAM DA SAJALQVASH GORCHIVO CHE SI IZLQZAL OT NA MAMA TI GROZNA MAZNATA PUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз ли ?
    Аз само те помолих да ми дадеш информация за този човек, да го намеря и оправя.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Аз ли ?
    Аз само те помолих да ми дадеш информация за този човек, да го намеря и оправя.
    Не, спокойно. За мен говори.

Razbira se che ne e za teb!!!

Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Razbira se che ne e za teb!!!

На мен ли го каза ?
    Аз само искам да ти помогна !

Govorq na onq gadniq, za kogoto e temata! Blagodarq ti za vnimanieto I che iskash da mi pomognesh no za sajalenie nqma nachin, takiva izrodi I greshki na prirodata samp kurshum v desqtkata gi opravq! Prosto trqbva da izchezne

Бих могъл да ти помогна, сиурен съм !

4i4koparicko
    Guest
    Тоя сайт вече всичко е тролове

Цитирай Първоначално написано от 4i4koparicko Виж мнението
    Тоя сайт вече всичко е тролове
    Тя НЕ е трол !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми