Първоначално написано от inewton Чел ли си трудовете на Галилей? като малък
мама му!!!!!!! Цециии убивам през pc то
Първоначално написано от producenta като малък Като малък си си служел с латински? Едва ли. Питам сериозно.
Първоначално написано от inewton Като малък си си служел с латински? Едва ли. Питам сериозно. за човек който вярва в бог е странно да не вярваш в хората
Първоначално написано от producenta за човек който вярва в бог е странно да не вярваш в хората Докажи ми, за да повярвам. Подлагам под съмнение и Бог постоянно.
Първоначално написано от inewton Докажи ми, за да повярвам. Подлагам под съмнение и Бог постоянно. credento vides
Първоначално написано от producenta credento vides Не си достатъчно умен, че да спориш с inewton, не знам защо ти обръщат толкова внимание. Поне на мен ми се трува за сега, че нищо не знаеш.
Първоначално написано от LoveInfect Не си достатъчно умен, че да спориш с inewton, не знам защо ти обръщат толкова внимание. Поне на мен ми се трува за сега, че нищо не знаеш. твоето струване не е реална оценка
Първоначално написано от producenta credento vides Какво трябва да означава това?
Първоначално написано от inewton Какво трябва да означава това? има проблем при гугъл преводач ли?
Правила