Цитирай Първоначално написано от G0s7eR Виж мнението
Добре, а какво да правя? Смешен въпрос е но не знам и аз...
Виж... първата ми връзка (след нея все още не съм имала друга) завърши точно с изневяра. Бившият ми изневери. Оттогава мина почти година, не мога да кажа, че ми е минало съвсем, но се боря и се опитвам. Чувствах се ужасно дълго време, правих глупости, зарязах добри приятели, защото не исках да им пълня главите с моите глупости. С всеки ден ставам все по-добре и по-добре, ще ти бъде по-лесно, ако се опиташ да изключиш относно това... все едно не се е случвало или просто се концентрираш над други неща - училище, приятели, работа. Това е много важно за самия теб, а и не само - комуникирайки, можеш да намериш следващия човек, който да е по-подходящ за теб. Мога само да те посъветвам да не общуваш с нея повече, каквото и да става. Има един период без контакт, който трябва да преминеш. Иначе никога няма да я забравиш. Не се поддавай на думите ѝ, че съжалява и иска да сте в приятелски отношения, нищо добро няма да видиш от нея, прави го, защото ѝ е гузно, а ако не знае какво иска, ще те разиграва и ще имаш надежди, че може някога пак да се съберете. Повярвай ми, минала съм през това, по-добре е изобщи да не се занимаваш повече, колкото и трудно да е това.