Ако приятелката ви не ви понаса,дразните я с почти всяка ваша шега. Ако преди сте правили неща които сега само си мечтаете да ги правите или пък вече не иска да шравите секс!!! Чистито тя вече не е ваша. Не се измъчвайте с вапроса защо така се държиш оставете я преди тя да го направи![]()
Последно редактирано от karmo : 03-18-2016 на 17:16
Хахаха като ти чета постовете, май е било обратното....
боли ли те още, ще мине
жената избира приятелюзатова и мъжете страдат повече при раздяла
защото жената само като се завърти, ще изскочат поне още 3-ма, които наново ще върти
а мъжът си остава сам
Тъжно е, но не може всеки да печели в този свят нали...
Струваше ми се свестен в предишните ти мнения, но ето това, драги съфорумци, прави разбитото сърце
Последно редактирано от Sarafina : 03-19-2016 на 16:45
Значи да бил съм прекаран, но беше то, научих си урока отдавна, нека си избира тя жената.. Като ударя един студен гръб, как бързо излизат всички комплекси и колко малко опит имат много от жените, що се отнася до отказите ! Та ако момче чете това да си знае... Може жените да избират, но отказите ни каляват нас мъжете и които пожелае може от момче, да се превърне в мъж и да контролира всяка ситуация, като контролира себе си !
Последно редактирано от Maleficus : 03-19-2016 на 16:49
Съгласна съм, пък и отказът невинаги е лошо нещо - не знаеш какво печелиш. И мен са ме прекарвали и на мен са ми отказвали, не се умира. Ама да се озлобиш не е решение, но се каляваш, да...