- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момче
Здравейте.Имам един проблем.Има едно момче ,с което си пиша.Искам да излезем, но не знам как да му го кажа.Явно е,че и двамата се харесваме,но....Не знам ,например искам да идем на кино, но как да му кажа.Пробвала съм с това от сорта ходи ми се на кино , но няма с кой.Това не работи не знам какво да направя.Моля помогнете ми, ако може някакви примери или просто съвети.Благодаря
Последно редактирано от milaailieva : 03-18-2016 на 20:52
Няма да стане нищо страшно ако направиш първата крачка...Като не разбира от "ходи ми се на кино с някой, ама няма с кой" просто го промени на "хайде на кино". Бъди по директна и ако той наистина те харесва би трябвало да разбере и да излиза по-често с теб.
Попитай го направо дали му се ходи на кино някой ден не е трудно
Повечето момчета не разбират от намеци или поне не разбират какво точно искаме да им кажем, затова по-добре бъди директна![]()
Това, което иска да каже е, че сме социални идиоти и по принцип ни трябват допълнителни инструкции на повечето ! Кажи му направо и си спести драмите... Па знам ли, може и да харесваш драми и протакани работи, с тези любовни филми и сериали дето си пълните главите и са далеч от реалността ...
Кажи му, че си се била разбрала с приятелка да ходите на кино, имаш билети, но тя не може да дойде и го питай дали на него му се ходи на този филм. Успех!!
Не го казвам с цел обида, но действително момчетата въобще не включват от заобикалящи фрази, трябва всичко да им се казва директно. Както те посъветваха по-горе, давай направо. Предложи му да отидете на кино, като се съгласи разгледайте програмата за тази седмица и изберете филма.
ДА,НО МЕ Е СРАМ.АКО МИ ОТКАЖЕ ЩЕ Е НЕЛОВКО....
Проблема е,че е той ми предложи да излизаме два пъти ,но така и не стана.Аз съм малко по– стеснителна.Стах ме е ,че ще откаже.
Поне аз знам защо съм смотан!
Това и аз не го разбирам! Жените много рядко приемат или отказват директно! Логика няма!
Ти си го отрязала най-брутално! Това си е чисто отрязване и всеки мъж с поне малко опит (дори аз) го знае и разбира по този начин!
Аз не съм го отрязала просто нещата така се получиха,че нямаще как да излезем
Последно редактирано от milaailieva : 03-22-2016 на 18:01
Ami ako go pitam i toi mi otkaje taktichno moje da spre da mi pishe ili neshto takova
Ти тъпа ли си? 2 пъти те е канил да излизате а ти мислиш че ще те отреже ако го поканиш да излезете....
Изобщо като чета нещата от момичета тук се чудя наистина ли така мислят, или просто се правят на тъпи, защото е пределно ясно на всички, че момчетата не живеят живот в който могат да си избират каквото искат, и ще скочат за каквото могат да се хванат стигна да има путка и да няма деформации............
може би защото момичетата са свикнали да имат безброй опции за партньори или каквото и да е си мислят, че е така и при момчетата....