- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво чувствам...
Здравейте!
Напоследък мисля много по този въпрос и реших да пиша тук за съвет. Момиче съм на 18 години.Имам си сериозно гадже от почти 3 години и 1 месец някъде, обичаме се много... той е много мил, държи много на мен, караме се за дреболии .. не е нещо сериозно.. не ми липсва нищо,обачее....проблемът ми е следният.. от миналата година се запознах с момче, с което имаме много сходни интереси, започнахме да излизаме от време на време... и лека полека се опознавахме. Той също си има сериозно гадже (познаваме се с нея) от около 3 години. Проблемът е, че аз започнах да чувствам симпатии към него, той ми прави някакви леки намеци, дори приятелката, на която споделих това ми каза, че когато е била с нас сме изглеждали странно, особено от негова страна. В момента си дадох сметка, че не знам какво искам... обичам моя приятел и искам да съм с него... но не знам защо се получава така, че да си мисля за другото момче. Знам, че не е правилно и искам съвет... много съм объркана.
Помисли добре за последствията, когато си с единия и когато си с другия. Аз също съм попадала в подобна ситуация и накрая нещата ми се объркаха и съжалявах, защото не бях мислила достатъчно![]()
Я по-добре си дръж питомното пък остави дивото,заради една авантюра да не останеш от 2 стола на земята.
Щом се замисляш е ясна работата вече не харесваш гаджето си а другото момче и искаш да си с него ако обичаше твойто момче нямаше изобщо да се замисляш за другото
Не разбирам девойки като теб, които искат група непознати да им дадат посока в живота и да им кажат кого да изберат. Твоя си е връзката, сама трябва да решиш. То ти ако не знаеш какво искаш и какво чувстваш, как очакваш ние да знаем?