Здравей, Минче ! Искаш ли да се сдобрим и отново да сме приятели и заедно да си леем отровата и злобана върху потребителите ?
И я искам да участвувам.
Първоначално написано от inewton И я искам да участвувам. Още малко и лудото Indistinct-че ще дойде, хаха...
Първоначално написано от solo_ Още малко и лудото Indistinct-че ще дойде, хаха... Едва ли.
Първоначално написано от inewton Едва ли. Ние с mincheto не сме чак толкова злобни, че и Indistinct да идва при нас...
Първоначално написано от solo_ Ние с mincheto не сме чак толкова злобни, че и Indistinct да идва при нас... И аз искам да дойда.
Първоначално написано от inewton И аз искам да дойда. Асоциален ли си ?
Първоначално написано от solo_ Асоциален ли си ? Средно положение.
Първоначално написано от inewton Средно положение. На какво се дължи това средно положение ?
Първоначално написано от solo_ На какво се дължи това средно положение ? Не знам. Не разбирам от психология.
Първоначално написано от inewton Не знам. Не разбирам от психология. Аз съм момчешката версия на dreamwalker и ти можеш да ми споделиш !
Първоначално написано от solo_ Аз съм момчешката версия на dreamwalker и ти можеш да ми споделиш ! Няма какво да споделям.
ти луд ли си, мани я таа
Правила