Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
Здравей . Сега ще ти напиша една лекцийка , която преди години ми я написаха на мен .
Предполагам ,че просто не смееш да излееш душата си пред някога защото криеш някакво слабост или нещо такова или си суетен , аз едно време бях някаква откачалка ,така бих се опредили след толкова години . Та мислех си какво ще кажат другите ако направя това , какво ще си помислят ако направя нещо така и целия живот ми минаваше като на църковна мишка ,така бих се определил де . Имам предвид ,че много ама наистина много ми пукаше за хорското мнение ,а и за малко да забравя бях манияк на тема перфекционизъм ,което от своя страна доведе до една несигурност в мен към целия околен свят . И така един ден след като ме френдзонаха явно нещата стигнаха и до там ,да ме френдзонват ,което си е доста гадничко предпочитам да не сме приятели от колкото да съм френдзоната и случайно да попадна като някаква далечна резерва ,та попаднах в този сайт и пуснах тема ,в която както обичайно едни си тролят , други те заблуждават и влизаш яко във филма ,а трети ти дават свестен отговор . Та взех аз ,че го послушах тоя със съвета и реших да си направя един експеримент , тъй като бях срамежлив ,реших лятото ,когато съм в друг град да изградя един нов характер . Първоначално ме беше страх да заговоря момиче на улица викам си ,тая ще ме помисли за луд , е след като заговорих една две ,вече не ми пукаше толкова . Отначало заеквах , почервенявах докато говорих с тях , друг път се смеехме заедно на моята суетност . В края на крайщата след този експеримент и след година две на житейски опит разбираш ,че и те са хора и е напълно нормално да се случи подобно нещо и при тях . Аз лично бих те посъветвал да бъдеш искрен колкото се може имам предвид щом искаш да кажеш нещо го казваш не го мислиш толкова , както всеки човек така и аз имам недостатъци в случай ,че някой реши да те излага можеш спокойно да се самоиронизираш по този начин няма да му дадеш повод да те смачка и ще си спестиш огромни мъки след време . Относно това ,че ще те режат ами човече двойния стандарт е развит и при двата пола ,естествено ,че ако видиш по-яко момиче от това с което си ще искаш да си с нея същото е и при тях ,макар че те стигат до крайности понякога за да се харесат . Плюса им е в това ,че ги има тези социални мрежи от където да получават "валидейшън" ,че някой ги харесва , като вземеш предвид ,че със сигурност не си единствения ,който й пише и има далеч по-добри от теб в "зарибявките " (е грубичко казано ) .Та както ти казах всичко с време и опит . Гаджето няма да дойде само да почука на врата и да каже "хай от днес сме гаджета " за твоя кеф си отговорен единствено ти ,няма невидима сила ,която да ти помогне .

А това е цитат от човека ,който изгради характера ми .
Да ти имам и проблемите..... френзонвали го били, келеме..... аз даже не мога да намеря едно момиче извън семейство и касиерки с което да ГОВОРЯ, ти ми мрънкаш че те искат да сте 'САМО' приятели..........