Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
Ма каква болка пич идваш и те запознавам с четери пет дето веднага ще тръгнеш с тях с малко наставления . Какво не си докосвал момиче , ами представи си че имам и такива момичета дето не са докосвали момчета и като видят момче им става мокро на русохотката ами същото е. Не знам кво толкова си се вманиячил ама яко тролваш признавам си . Всичко идва с опита писал съм го и горе ,не мога да ти помогна освен ако ти не се вземеш в ръце и не се стегнеш . Не бих си позволил и аз да давам опит щото с наставленията си до там лесно е да ги напишеш ,но да ги възприемат останалите ,а понякога и самият аз да ги възприема ми отнема време .А времето на тоя свят е най-ценно .
Какво точно тролвам? Ако можех да тролвам за това което пиша, нямаше да тролвам а щях да си живея живота като нормален човек.

Аз съм се взел ръце много отдавна и съм стегнат, проблемът ми е че нямам никакъв контакт с момичета, ако около мен имах момичета приятелки много лесно щях да се оправя. Най-трудното винаги е да започнеш, независимо за какво се отнася. Най-ценното на тоя свят е младостта, която аз пропилях в това да съм девствен и без любов.