.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Иронизирам те щото нещото ти куца определено не е акъла ти...
    Иронизираш ме, защото не можеш да кажеш нищо срещу фактите, които ти изнесох и е по-лесно да разправяш къв бил Грозния!
    На 17 години поне ще стана след някой друг месец ,относно момичета бях по зле от теб ... опита ми е скромен . 7 момичета 3 от тях ми пускаха намеци една директно се метна на врата ми
    Колко от тях си ебал ?
    понякога когато и те са убедени че ги харесваш ту от някоя приятелка ту от мой приятел :Д предприемат доста авантюристични рискове
    Сега като сте тийнове може и да е така, но това спира, след като прехвърлят 20 г. ! Като порастнеш, ще разбереш !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Иронизираш ме, защото не можеш да кажеш нищо срещу фактите, които ти изнесох и е по-лесно да разправяш къв бил Грозния!
    Колко от тях си ебал ?
    Сега като сте тийнове може и да е така, но това спира, след като прехвърлят 20 г. ! Като порастнеш, ще разбереш !
    Не ми стиска да я еба иначе ще я еба ,аз не смятам ,че ебането променя нещата . Иначе кажи ми или покажи как седят нещата при тези над 20 г същата работа едни и същи нагони те гонят ,игрите са същите само играчите са различни . Фактите са ти неточни като хорскопа за зодията ми . Искам да ме просветлиш ,като по-голям как седят нещата ,когато порасна . Принципно няма ирония в това ,което пиша и се поучавам от всеки ,това е пътя по който съм поел ,не ме интересуват години ,националност ,цвят на кожата ,пари , или още нещо , интересува ме какъв си ,като човек и как мога да се възполвам от твоята несполука доста егоистично ,а ? И все пак повтарям ,че никой не е безгрешен ,понякога минавам и през грешките на другите макар наставленията им .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си