Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
Не ми стиска да я еба иначе ще я еба...
Оооо, така ли било ? Ако ми пускаха, иначе и аз щях да ги еба ! Значи и ти си девствен! Като те отрежат толкова жени над 20, колкото мен, ела пак да си поговорим!
Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
Иначе кажи ми или покажи как седят нещата при тези над 20 г същата работа ... игрите са същите само играчите са различни...
Жестоко се лъжеш, ако мислиш че е същото! След 20 г., жените си качват самочувствието, надуват се, започват да искат повече, свалката става все по-невербална, знаците и сигналите - все по-неясни! Малък си още, но като му дойде времето ще го разбереш и ще видиш че съм прав ! Това в тийн възръстта е далеч по-проста работа - "искаш ли да излезем?", "еми добре." и готово! Глeдай да се адаптираш с напредването на възръстта, когато играта се усложнява !
Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
Грозен, фактите са ти за кофата за боклук. Всяко парти е различно с различни хора, различен брой момчета и момичета...
Сериозно ли?! Броят всеки път е различен, но винаги, във всяка дискотека мъжете са повече от жените! Не ми отговаряй със сложни обяснения - ще ти задам два прости въпроса, на които искам да ми отговориш честно, ако имаш смелост и достойнство:

Бил ли си някога в дискотека, в която да има повече свободни жени, отколкото мъже (честно)?
Коя жена ходи на бар или дискотека сама (честно)?

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
...хора които ще видят нещо лошо или нещо хубаво в теб в момента от живота им когато се е случило пътищата ви да се пресекат.
Това от кой латино, индийски или турски сериал е ?