Здравейте, преебах се да уча в мъжко училите за гимназия и тотално изпуснах ВСИЧКО свързано с момичета в тинейджърските ми години, даже не съм целувал момиче. Аз съм напълно нормално момче, имам кола, книжка... просто така стана поради много лоши обстоятелста и прекаркване на повече време пред компютъре. Относително здрав съм и имам плочки, защото спортувам и тренирам лостове.
Знам, че на момичетата им пука много повече за външният вид, но аз не съм нито слаб, нито нисък, нито грозен. Имам чиста кожа и не задържам мазнини в лицето, нямам деформации, обличам се добре.
Проблема ми е, че не знам как да срещам момичета, даже не познавам никакви, всичките ми приятели са момчета.
Чуствам се зверски преебан и изманен за това, че изпуснах младите момичета, и това в правилните ми години на развитие да експериментирам с момичета, да се целуваме, да си загубя девствеността си с девствено момиче за което ми пука а не некви стари набръчкани курви дето ги е минала половина София.
Откъде и как мога да си хвана гадже ученичка, 14-18? Не съм някъв странен или изрод, просто съм в такива обстоятвелства, че никога не съм бил около момичета, и се чуствам измамен че изпуснах момичетата им годините гогато са най-добри, даже нямам приятелКИ, във фейса всичките ми приятели са момчета
Последно редактирано от KrivMasur : 12-14-2015 на 09:40