.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Досега за 19 години щом не е станало и един път не го виждам да стане, а приятелите ми нямат никаква идея, че имам проблеми с момичетата, с годините станах доста добър лъжец, даже мислят че се справям добре в това, защото имам пари и съм негрозен и здрав.
    Приятелите ти ако СА ти приятели ЩЕ знаят, че имаш проблем с момичетата при положение, че не са те виждали с момиче досега.А ти освен ако не те притеснява нещо друго освен това, че не познаваш момичета вместо да се криеш може да ги уговориш да те запознават. Навремето и аз мислех, че 19 години са кой знае колко голямата възраст. Е, вече съм почти на 30 и...от моят поглед живота пред теб тепърва предстои. Създаваш си връзки по всякакъв начин с девойки. Те са на тая планета все пак. Правиш различни начини свалки и все в един момент ще ти върже...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Модерира се с финес....
    Не да се правиш на големия шеф, и да оставяш тук таме някое и друго спамче,но да не позволяваш размножаването и живуркането на тролове и писането на тъпи теми и мнения,които не отговарят с нищо на тематиката на въпросния раздел....
    Намерил си на кого да даваш акъл...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами когато е нужно како М....а.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

niakoitam писах ти лично дай един съвет

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Приятелите ти ако СА ти приятели ЩЕ знаят, че имаш проблем с момичетата при положение, че не са те виждали с момиче досега.А ти освен ако не те притеснява нещо друго освен това, че не познаваш момичета вместо да се криеш може да ги уговориш да те запознават. Навремето и аз мислех, че 19 години са кой знае колко голямата възраст. Е, вече съм почти на 30 и...от моят поглед живота пред теб тепърва предстои. Създаваш си връзки по всякакъв начин с девойки. Те са на тая планета все пак. Правиш различни начини свалки и все в един момент ще ти върже...
    Както казах, когато излизаме сме само ние, и за толкова години станах много добър лъжец, то и аз не съм виждал някой от тях с момиче (на живо) но много добре знам че ебат/имат гаджета. И няма как да им кажа, по-добре да си прережа гърлото, няма да имат капка увежение към мен... да не можеш да си намериш полов партньор те прави провал в природата... целта на живота е да се размножиш. И защо някой би ми помогнал с момичетата, като аз ще съм просто конкуренция.

Може да съм на 19, но съм живял за много повече, имал съм всичко друго в живота и съм опитвал всичко (без жена и деца). Към какво да гледам напред? И как можеш да живееш на 30 като си твърде стар за 15-17 годишни момичета (не курви, а момичета). Аз се родих в семейство с пари, и това ми позволи да правя и да изживея много неща, които някой хора през целият си живот нямат... и нека да ти кажа, това не значи нищо за мен, живота е толкова празен и гаден когато ти липсва нещо толкоав просто и нормално. Аз никога няма да имам нормален сексуален или любовен живот защото изпуснах ученическата любов...
    Последно редактирано от KrivMasur : 03-24-2016 на 21:01

Започни да гледаш 4-5 годишни като някои други. Мерси много. Пази си ги тия 15-17 годишни неопетнени момиченца, аз лично предпочитам по възрастничките....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си