- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче което е имало дълга връзка
Приятелите ти ако СА ти приятели ЩЕ знаят, че имаш проблем с момичетата при положение, че не са те виждали с момиче досега.А ти освен ако не те притеснява нещо друго освен това, че не познаваш момичета вместо да се криеш може да ги уговориш да те запознават. Навремето и аз мислех, че 19 години са кой знае колко голямата възраст. Е, вече съм почти на 30 и...от моят поглед живота пред теб тепърва предстои. Създаваш си връзки по всякакъв начин с девойки. Те са на тая планета все пак. Правиш различни начини свалки и все в един момент ще ти върже...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами когато е нужно како М....а.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
niakoitam писах ти лично дай един съвет![]()
Както казах, когато излизаме сме само ние, и за толкова години станах много добър лъжец, то и аз не съм виждал някой от тях с момиче (на живо) но много добре знам че ебат/имат гаджета. И няма как да им кажа, по-добре да си прережа гърлото, няма да имат капка увежение към мен... да не можеш да си намериш полов партньор те прави провал в природата... целта на живота е да се размножиш. И защо някой би ми помогнал с момичетата, като аз ще съм просто конкуренция.
Може да съм на 19, но съм живял за много повече, имал съм всичко друго в живота и съм опитвал всичко (без жена и деца). Към какво да гледам напред? И как можеш да живееш на 30 като си твърде стар за 15-17 годишни момичета (не курви, а момичета). Аз се родих в семейство с пари, и това ми позволи да правя и да изживея много неща, които някой хора през целият си живот нямат... и нека да ти кажа, това не значи нищо за мен, живота е толкова празен и гаден когато ти липсва нещо толкоав просто и нормално. Аз никога няма да имам нормален сексуален или любовен живот защото изпуснах ученическата любов...
Последно редактирано от KrivMasur : 03-24-2016 на 21:01
Започни да гледаш 4-5 годишни като някои други. Мерси много. Пази си ги тия 15-17 годишни неопетнени момиченца, аз лично предпочитам по възрастничките....![]()