- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Абе само мен ли ме боли в началото като правя анален секс или много се стягам? Защото нито лубриканти нищо не помага - все едно и също е! То и за тва не ме кефи много тоя анален, а като чета насам натам някои чак оргазми получавали от него![]()
![]()
![]()
Ами намери си някой с малка пишка.![]()
Пробвай със слюнка (да ти еба лубрикантите )
Не, не и не ! С плюнка нищо не става ! Винаги се слага лубрикант, защото ако не се слага лубрикант (или нещо друго - стига де е много мазно) , ще се изтънят стените на ануса и това ще довете до подуване, а в най-лошия случай, до хемороиди. Стига да се умазнява добре, няма да има никакви проблеми.
Аналният секс не е като вагиналния, при аналния секс се изисква по-голяма подготовка като например няколко часа преди анален не се яде, прави се добра клизма и се мие добре... Това са неща които човек трябва да знае.
===> За разлика от вагиналния секс, аналния може да доведе до брутални оргазми и за двата партньора.
При влизането на пениса се усеща болка от която няма да се възбудиш, а да получиш оргазъм, трябва да си възбудена.
Да бъдеш възбудена, трябва да се стимулира чрез език, за да може да се стимуритат нервчетата (или там както им се вика). Също така, трябва да си максимално отпусната и да не се стягаш +това, то си има специална поза специално за анален секс.
Ако правиш всичко както трябва, ще изпитваш удоволствие, а не болка.
За секса, лубрикантите вижте тук ===> https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B5%D0%BA%D1%81[/B]
Последно редактирано от solo_ : 03-22-2016 на 14:39
Забравих само да кажа: Стените се възтановяват ако са били протърквани, но не бива да бъде често, затова се слага лубрикант.
А тогава защо го правиш, като те боли гъза, а отпред не?
Като не иска да ти ползва половия орган /което за мен е обидно/, кажи му да те чука с вибратор и така сте квит, хем и без неговия
А може ти да го изчукаш в гъза да види кво изпуска
Странен свят
Последно редактирано от Sarafina : 03-22-2016 на 17:18
Хахахаха говорех в друг смисъл бе :дд
Изпускам събитие примерно......
Дурекса изсъхва... Поне да е синия ,щото червения и загрява и може да те боли повече от него...Пробвай с някой професионален лубрикант от секс шоп или с бебешко олио също става![]()
Ами отпусни си малко дупарата, удари си лубриканта, той да ти удари един език и ще вземе да ти хареса, дори и с 20см. Може и да забравиш даже вагиналния ...
Щом те боли, не го прави. Това е особен вид секс и не се прави всеки път. И на мен в началото ми е дискомфортно, но гаджето ми изчаква докато свикна и тогава се задвижваме. Но е много бавно и няма нищо общо с вагиналния секс като динамика. Оргазъм, да, ако улучи Г-точката, косвено разбира се, и се задържи там достатъчно дълго да свърша. Но това става и отпред, но без усещането за изпълване в ануса. За това ти решаваш какво търсиш. Трябва и настройката ти да е позитивна. Не се настройвай предварително за болка. Аз така правя.
Абе стигате те с тези мнения от wikipedia дайте нещо от опит![]()
То повече за казване няма -има за показване![]()
Аз имам една приятелка, която ползва този секс за друго.. Когато има запек иска мъжа и да вкарва главичката, да свършва там. По възможност с минимални движения, защото я боли и по принцип не харесва анален секс. Използва крем Здраве на помощ...)) Но то свършването не е по команда, още повече когато гледат на това като процедура. И само му мърморела "...оххх, хайде свършвай, защо се бавиш..." и това допълнително го стресирало. И най-много 10-на минути след свършването бягала в тоалетната радостна "получи се, получи се,..."
Последно редактирано от reni12 : 03-25-2016 на 12:57
кокосово масло и нежен ебач эа маслото няма да сбъркаш
не им давай, като те боли. То момчето като не знае какво прави, ще те чука сякаш е отпредвнимавай повече на кого пускаш. Не всеки мъж става за анален
Важното е партньора ти да знае какво прави и как да те предразположи за да не те боли